IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли показа завидна фигура 10 месеца след раждането

7 февруари 2023 16 30

Моделката участва в нова фотосесия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди само 10 месеца Роузи Хънтингтън-Уайтли стана майка за втори път, раждайки дъщеря си Исабела. Ако обаче погледнем последните ѝ снимки в социалните мрежи, никога не бихме предположили, че тялото ѝ е преминало през бременност и раждане.

35-годишната моделка сподели няколко кадъра от последната си фотосесия, която очевидно цели да подготви дамите за предстоящия Свети Валентин. Роузи изглежда прекрасно и секси, разположила се удобно на диван, носейки розов сутиен и розови бикини от марката Marks and Spencer. Красавицата е оставила лицето си почти без грим, ако не броим лекия фон дьо тен и спиралата, а косата ѝ е разделена на път и с леки вълни в краищата.

На друга снимка Хънтингтън-Уайтли показва не чак толкова секси, а по-скоро домошарски вид. Тя е облечена в бледорозова пижама от две части, украсена с кленови листа в малко по-тъмен нюанс на розовото. Прическата ѝ остана същата като на първата снимка, но този път Роузи не се е излегнала на дивана, а се е подпряла на едната му облегалка.

Новата фотосесия на моделката идва само два месеца, след като тя привлече погледите с тоалет на Saint Laurent, който отново показваше стройната ѝ фигура. Роузи публикува видео в социалните мрежи, на което носи бежова рокля с дълъг ръкав, която включва и панделка на коремната област. Дизайнът е част от пролетната колекция на Saint Laurent за есен 2022 година.

На фона на песента Show Me How, Хънтингтън-Уайтли направи няколко крачки към огледалото, показвайки защо е един от най-успешните модели в днешно време. Роклята чудесно описваше тялото ѝ, карайки феновете да се чудят как то е толкова стегнато и стройно само 10 месеца след раждане.

По време на тазгодишната Седмица на модата в Париж, Роузи беше забелязана да напуска хотела си, носейки стилна комбинация. Тя избра бежово поло, което облече под дълго черно палто и сатенено елече с колан, пристегнат на талията. Черни токчета и черна чанта със златна верижка допълваха визията. Въпреки че навън вече беше тъмно, Роузи реши да сложи черни слънчеви очила, за да се предпази от светкавиците на фотоапаратите.

Роузи Хънтингтън-Уайтли е във връзка с актьора Джейсън Стейтъм от 2010 година, като шест години по-късно двамата обявиха годежа си. Въпреки че засега сватбата е поставена на пауза, те са горди родители на 5-годишния Джак и 10-месечната Исабела.

В края на миналата година моделката леко повдигна завесата на личния си живот, показвайки на феновете как си прекарва ежедневието с две деца. На една от снимките Джак е покрит с бял чадър, украсен с цветя, като по този начин отново лицето му е скрито от камерата. Момченцето носи кафяво яке и сиви панталонки, допълнени от черни маратонки. На друга снимка се вижда как Роузи и Исабела си правя забавни физиономии една на друга пред огледалото.

Роузи Хънтингтън-Уайтли вече е у дома и разкри името на второто си дете

Поглед в обновения дом на Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм

Как Роузи Хънтингтън-Уайтли превръща несигурността във вдъхновение?

През 2022 година моделката отговори на фенски въпрос относно това как се приспособява към живота с две деца. „Сърцето ми е пълно. Много съм щастлива и благодарна за двете си деца“, каза тя. Допълни, че се чувства много добре, като при раждането на Исабела е била много по-уверена в себе си и спокойна. „Психически и физически също се чувствам по-добре“.

През 2019 година Роузи сподели пред People, че семейството ѝ винаги ще остане на първо място. Тя е категорична, че ще направи всичко възможно, за да осигури щастието и безопасността на децата си.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари