IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво носи Памела Андерсън в чантата си за 2000 долара? Прашки, разбира се

9 февруари 2023 16 30

Актрисата споделя, че използва бельото като ластик за коса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В една дамска чанта винаги трябва да има всичко – от портмоне до носни кърпички, а понякога и нещо за хапване. Но това, което най-вероятно никоя от нас не се е сещала да си вземе, е допълнително бельо, което да използва по много различно предназначение от отреденото му.

Памела Андерсън е тук, за да ни научи на един важен житейски урок, който може да се превърне в задължителна част от ежедневието ни. Само да преминем границата на притеснението, която може да изпитаме на публично място. Остават ни само няколко метра до заветната цел, но дали ще я достигнем, не сме много сигурни.

В ново видео за британския Vogue, публикувано преди няколко дни, актрисата от „Спасители на плажа“ показва основните неща, които носи в дамската си чанта от марката на Стела Маккартни за колосалните 2000 долара. Признава, че почти всичките ѝ принадлежности се намират в по-малки чантички, което понякога затруднява и забавя изваждането им, но просто така е свикнала.

Наред с множество гримове, ветрило за „горещите вълни“ и CBD олио за моментите, в които ръцете я болят от артрита, Андерсън показа и нещо не чак толкова типично за дамска чанта. В един момент тя извади розови прашки, които първоначално сподели, че няма престава как са попаднали вътре, но след това им придаде съвсем ново значение.

Оказва се, че сексапилното бельо всъщност може да бъде използвано и като перфектен ластик за коса, подобно на скрънчи. „Не ми казвайте, че нямате скрънчи подръка във всеки един момент. Това е трик за вековете. Завръщаме се отново в 90-те“, обяснява Памела, докато оформя косата си в емблематичния си рус кок. Шегува се, че единственият начин, по който е правила разхвърляната, но сексапилна прическа, е чрез използването на бельо.

Останалите продукти в чантата ѝ включват „домашна любовна отвара“, която Андерсън описва като любимото си нещо. Малката бутилка, украсена с мотиви на сърца, е създадена специално от актрисата и по нейния любим аромат. „Това е любовна отвара, в която са поставени рози от моята градина“, разказва още тя.

Памела Андерсън наскоро отново върна на преден план кока си от 90-те години, появявайки се с него на червения килим. В края на януари тя присъства на премиерата на документалния си филм Pamela, a love story в Лос Анджелис, напомняйки за времето си в „Спасители на плажа“. Актрисата облече червена дълга рокля от Naeem Red, която поразително приличаше на банския костюм на Си Джей Паркър от сериала от 90-те.

Памела Андерсън разкри корицата на книгата си

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

Бритни Спиърс завидя на Памела Андерсън за подкрепящите я синове

След излизането на епизодите, феновете се влюбиха в целите червени бански и пазарът беше залят с подобни модели. Самата Андерсън признава, че все още пази оригинала от 1989 година. „Преди години имах няколко, но сега ми остана само един. Понякога го обличам и с гордост казвам, че ми става“, похвали се звездата.

Памела Андерсън пусна на пазара едновременно своята автобиография Love, Pamela и документалния си филм Pamela, a love story. Лентата може да бъде гледана в Netflix, а българският пазар все още очаква появата на книгата.

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари