IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 12 дни брак, Джон Питърс завеща 10 милиона на Памела Андерсън

31 януари 2023 09 00

Очевидно любовта на продуцента все още е жива

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джон Питърс винаги ще обича Памела Андерсън.

77-годишният холивудски продуцент е завещал 10 милиона долара на бившата си съпруга в случай, че с него се случи най-лошото. В интервю за Variety, на чиято корица застава сексапилната актриса, Питърс казва, че тя дори не знае за завещанието и сега тази подробност се споделя за първи път със света.

„Винаги ще обичам Памела, тя ще остане завинаги в сърцето ми. Може би не трябваше да казвам това за парите, но те са за нея. Независимо дали има нужда от тях или не“, казва още Питърс.

Продуцентът и Памела Андерсън бяха женени само за 12 дни, след като се венчаха на тайна церемония в Малибу през 2020 година. Това бе втората им раздяла, след като първата беше преди 30 години. Малко след като новината за развода обиколи света, Андерсън разкри и причините, довели до този край.

„Животът е пътешествие, а любовта е процес. Имайки тази универсална мисъл като пътеводител, ние заедно решихме да отменим официализацията на брачния си сертификат и да се доверим на процеса“, каза актрисата. Тя благодари за милите думи и пожелания от страна на феновете, като помоли за подобно отношение и по време на трудния период на раздяла.

Когато връзката им приключи, Памела уточни в социалните мрежи, че никога не е била официално омъжена за Джон, добавяйки че между тях няма лоши чувства. По думите ѝ, все още мисли позитивно за дългогодишния си приятел, с когото се познават от 1989 година. „Той е чудесен и е имал невероятно влияние върху живота ми. Обичам го до смърт“, казва тя в интервюто за Variety.

Джон Питърс е продуцент на доста известни филми, включително на „Роди се звезда“, „Батман“, „Мъж от стомана“, „Пурпурен цвят“ и „Улика“.

Памела Андерсън разкри корицата на книгата си

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

Преди да започне връзка с холивудската личност, Памела се омъжваше и развеждаше на три пъти – с Рик Саломон, Kid Rock и Томи Лий. Връзката ѝ с Томи Лий, както и историята за откраднатата и продадена еротична касета, беше широко разказана в сериала Pam & Tommy, в който участват Лили Джеймс като Памела и Себастиан Стан като Томи. Самата Андерсън обаче критикува проекта, защото отново е показал най-трудния период от живота ѝ.

„Нямам нищо против Лили Джеймс. Мисля, че е красиво момиче, което просто си вършеше работата. Но идеята цялото това нещо отново да бъде на показ, просто ме съсипа“, казва актрисата пред Variety. Тя все още не е гледала сериала и е категорична, че няма да го гледа.

Сега самата Памела е готова да разкаже историята си, пускайки на пазара мемоарите си Love, Pamela и документалния филм Pamela, a love story, който ще може да се гледа в платформата Netflix.

„Не чувствах, че получавам достатъчно уважение. Трябваше да направя кариера от парчетата, които ми бяха останали. Но аз не съм жертва. Поставих себе си в луди ситуации и оцелях“, казва Андерсън в трейлъра на филма си.

Love, Pamela и Pamela, a love story ще бъдат пуснати по едно и също време на 31 януари.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари