IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татуировки за пролет 2023 – какви са тенденциите?

3 март 2023 13 30

Ето няколко идеи за вашата нова рисунка

IStockphoto

IStockphoto

Пролетта е един от подходящите и натоварени сезони в студиата за татуировки. Хората събличат дебелите дрехи и установяват, че искат да си нарисуват нещо.

Пролет 2023 е идеалното време за първата или нова татуировка. Причината е, че има достатъчно време до лятото, когато може да я покажете по-добре на околните. Кожата не се поти толкова много и рискът да се инфектира през по-прохладните дни е по-нисък.

Pinterest, Instagram, TikTok и Facebook са пълни с идеи за татуировки. Освен да планувате това колко време ви е необходимо, за да зарасне раната, трябва да подберете внимателно и това, което смятате да си направите. Все пак татусът остава завинаги и с годините може да се промени, зависи от мастилото и мястото, на което се намира.

В последно време много инфлуенсъри диктуват модата, показвайки популярни стилове, с които да вдъхновят своите последователи.

Пролет 2023 – какви са тенденциите при татуировките?

Майли Сайръс, Джъстин и Хейли Бийбър, Бруклин Бекъм и Никола Пелц, са само част от любимците на младите, които често си правят татуси. От по-старата генерация се сещаме за Мадона, която също често посещава своя татуировчик. Някои избират да им нарисуват дребни символи, други думи или по-големи рисунки, свързани с техния личен живот.

Ето няколко стила, които може да разгледате:

Сюрреализъм

Сюрреалистичните татуировки са на мода през последните няколко години. И ето че ще са актуални и за тази пролет.

Все повече хора избират да им татуират по-странни изображения, които носят скрито послание и са свързани с тяхното вътрешно Аз.

Комбинации от цветя и животни

Според татуистката Каси Мей, татуировките, вдъхновени от природата, които включват цветя и животни, ще бъдат супер популярни през настоящия сезон.

„Те представляват прераждане... Пролетта е идеалното време за малко мастило по кожата“, обяснява тя. Можете да изберете колибри, пеперуди и свежи цветя около тях за вашата нова татуировка, съветва Мей.

Негативно пространство

Вместо по-плътни рисунки, в татуировките за пролетта ще има повече негативно пространство между отделните елементи. Това важи независимо дали става въпрос за големи растения, които изпълват гърба и краката, или линии, които се простират по цялата ръка.

Така нареченото негативно пространство също дава на всяка татуировка място, „за да диша“, така че тя наистина да се откроява.

Геометрия за пролет 2023

През този сезон ще има бум на геометричните дизайни върху кожата, особено тези, които използват цветя като вдъхновение. „Клиентите ми харесват татуировки, които са по-наситени с детайли, с повече орнаменти и декорации“, казва Лорена Лоренцо, татуист и собственик на Indigo ArTattoos.

Ева Мендес посвети татуировка на Райън Гослинг и децата им

Момчето на мама – Бруклин Бекъм с нов татус

Сталоун искал татус на Жената чудо върху този на жена си

Реалистични татуировки

Ако искате да покажете почитта си към някой любим човек, трябва да знаете, че рисуването на лица по кожата винаги ще е на мода. Но тази пролет тенденцията е да виждаме повече татуси на животни.

Татуировки, които имат за цел да създадат реалистично представяне на човек, животно или предмет, стават все по-популярни през 2023 г. Но за да постигнете ефекта, който търсите, се нуждаете от наистина добър художник.

Акварел

Цветни петна по кожата е друг тренд, който да използвате за вашата татуировка. Акварелните рисунки са популярни от няколко години, но тази пролет ще са истински хит.

Тези татуировки са смесица от пъстри цветове и наподобяват картина в галерия, която е единствена по рода си.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

taus ( преди 1 година )
Като се обръсне долу, да си татуира косъмчета
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар