IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес посвети татуировка на Райън Гослинг и децата им

16 ноември 2022 17 40

Дали двамата вече са женени

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новата татуировка на Ева Мендес може да е малка, но съдържа огромно сантиментално значение.

48-годишната актриса, която рядко говори за 11-годишната си връзка с Райън Гослинг, от когото има две деца, най-накрая показа, че може да повдигне завесата на личния си живот. Тя сподели снимка в Instagram, на която е покрила лицето си с ръка, чиято китка е обърната към камерата. Това позволи на феновете да видят и новата татуировка на Мендес, която гласи „де Гослинг“.

В испанската култура използването на „де“ или „на“ обединява фамилията на жената с това на съпруга ѝ, след като двамата са сключили брак. В груб превод татуировката на Мендес може да е показателна за титлата „г-жа Гослинг“. Описанието към снимката беше само на две сърца, а между тях кръстосани мечове. Актрисата не разкри повече детайли за новата си придобивка и дали това означава, че е казала „Да“ на дългогодишния си партньор.

Това обаче не е първия път, в който феновете виждат творенията по тялото на Мендес. През септември тя сподели друга снимка, на която отново се показва сантименталният надпис на китката ѝ. Тогава актрисата снима поле, пълно с цветя, а последователите ѝ веднага бяха впечатлени от милия жест, който тя е направила към Гослинг.

Райън и Ева се запознават по време на снимките на филма „Мястото отвъд дърветата“ през 2011 година, където играят двойка с новороден син. Химията на екрана се пренася и в реалния живот, като двамата започват да се срещат малко след края на снимките. Няколко седмици по-късно бяха забелязани на среща в Дисниленд и на романтична разходка из Париж, където бяха снимани да се целуват.

През септември 2016 година се заговори, че актьорите са сключили брак, но малко по-късно новината бе отречена от близки до тях хора. Двамата са горди родители на две дъщери – 8-годишната Есмералда и 6-годишната Амада, които все още не са показали пред света. Няма да ги видите и в социалния профил на Мендес, докато Гослинг все още не е част от социалните мрежи.

Говорейки пред списание People този август за новото ѝ професионално начинание, Мендес сподели, че мъжът и децата ѝ са това, което нарича дом. „Където са те, там е моят дом“, категорична бе тя.

Ева Мендес се изфука със своя „магичен“ мъж

Райън Гослинг за живота с Ева Мендес и двете им дъщери

След 8 години пауза Ева Мендес е готова да се завърне към киното

Райън Гослинг също не може да скрие гордостта от факта, че е баща на две момичета, казвайки че те вдъхновяват последните му филмови проекти. „Аз първо съм баща и част от причината да приема ролята в The Gray Man беше възможността заедно да посетим тези интересни места и да бъда с децата си“, каза той пред Daily Mail през лятото.

Актьорът също така има планове да запознае дъщерите си със снимачния процес, взимайки ги на снимачната площадка на новия си филм „Барби“, в който играе Кен. По думите му, това е първият проект, който момичетата му ще разберат и ще могат да гледат с наслада.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари