IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Домът е там, където са съпругът и децата ми

31 август 2022 11 00

Актрисата споделя две дъщери с Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Мендес е може би една от най-големите късметлийки в този живот. Притежава невероятна красота, стегната фигура, успешна кариера и на всичкото отгоре има възможността да е омъжена за един от най-красивите мъже в Холивуд – Райън Гослинг. Двамата имат и две дъщери, което прави картинката още по-достойна за завиждане.

Въпреки множеството филми, донесли ѝ милиони долари, обикалянето по света и срещата с известни и неизвестни хора, единственото място, на което Мендес иска да бъде е домът. А той е там, където са съпругът и децата ѝ. Актрисата е майка на две дъщери – 7-годишната Есмералда Амада и 6-годишната Амада Лий, които все още пази от социалните мрежи и светлината на прожекторите.

Ева Мендес

Снимка: БГНЕС

„Където са те тримата, там е и моят дом“, казва Ева пред списание People. Тя не е приемала роли от 2014 година, когато играе в Lost River. В интервю пред The View, актрисата споделя, че би се завърнала към киното, ако намери хубав проект, който ѝ позволява да обръща достатъчно внимание на семейството и няма да изисква дълги часове извън дома.

В последните години Ева се е отдала на близките си, модната си колекция с New York & Company и построяването на империя извън Холивуд. Признава, че се чувства отново на 23 години, когато е прохождала в актьорския бизнес. „Оставам отворена за различни неща, и когато една възможност излезе пред мен, следвам своята страст“, казва още актрисата.

Ева

Снимка: БГНЕС

Преди 15 години звездата обединява сили с Macy's за колекция спално бельо, както и е проектирала чинии, които, по думите ѝ, все още използва и до днес. Но заради изискванията и натоварения график на актьорската ѝ професия, тези начинания са били краткотрайни. Любовта ѝ към дома обаче си остава, като Мендес признава, че още тогава е обичала да създава неща, които да помогнат за подреждането на къщата.

С две малки деца у дома, Ева много добре знае, че поддържането на чиста, подредена и здрава къща невинаги е лесна задача.

„Къщата ми невинаги е чиста. Отварям гардероба и всичко вътре е разхвърляно, но това е напълно нормално! Имам две деца, така че е невъзможно. Когато имаш деца, трябва да си готов за бъркотията“, категорична е актрисата. Все пак признава, че изпитва огромно удоволствие, когато види дома си чист и усеща, че психиката ѝ се лекува.

Ева Мендес

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до филмовата ѝ кариера, Мендес все още не е получила този проект, който да отговаря на изискванията ѝ. Все пак, тя продължава търсенето и не се е отказала от Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари