IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли тип риза – 4 модела, които да изпробвате

19 март 2023 15 00

Време е за по-тънки модели

IStockphoto

Пролетта е идеалното време за обновяване на гардероба. По-дебелите рокли отстъпват място на тези от по-тънка и комфортна материя. Ако сте тръгнали на лов за нови находки из магазините, то задължително трябва да изпробвате един от актуалните модели. Става дума за типа риза, който е любим на мнозина.

Без значение дали искате да отидете на разходка, на работа или на гости на приятелка, може да облечете една дълга риза. Съхне бързо, не иска гладене и може да я съчетаете с кожено яке и бели маратонки.

Наред с широкия блейзър, семплата блузка и чифт изчистени дънки, няма лошо да притежавате една рокля тип риза. Карирана, с друг принт или пък някаква ефектна декорация като цвете, тя ще внесе малко свежест във вашия пролетен гардероб.

След гащеризоните за офиса, които ви показахме, си струва да разгледате няколко актуални дълги рокли с копчета или пък цип, които да добавите към новите си ежедневни визии.

Рокля тип риза – кои модели да изпробвате?

1. Раирана

Както стана ясно, ризите на райе в синьо и бяло са сред предпочитаните за сезона. Ако вече имате една такава къса, то трябва да притежавате и дълга.

По-разкроените модели с платнен колан, който да вържете на панделка, са чудесни за дамите, които се притесняват от фигурата си. Има и изцяло прави и по-широки. Те могат да бъдат изцяло в райе. Или пък с една половина в син цвят.

2. С ретро принт

Ако обичате по-шарените модели, изберете си рокля риза, която да е с геометрични фигури, напомнящи на 80-те. Тя може да е с V-образно деколте или пък висока яка.

Риза на райе в синьо и бяло – тренд за пролетта

3. Макси рокля

Тази е от изключително ефирна материя. Закопчава се с копчета и е с дължина до глезените. Освен това е с набори по средата, което я прави по-елегантен избор за по-специално събитие.

Светлозеленото е един от цветовете за пролетта, но ако не ви харесва, може да потърсите сходен модел в лавандулов тон.

Модни съвети – 7 рокли за пролетта

Рокли с флорални мотиви – кои да изберете тази пролет?

Рокли за 2023 г. – на кои модели да заложите?

4. Овърсайз

По-големите розови ризи станаха истински хит още през пролетта на 2022-а. И ето че тази година може да разчитате на една такава за офиса. Тя може да се носи както с клин, така и без, въпрос на предпочитание.

Има много симпатични овърсайз модели в светло или по-тъмно розово, които са с цепки отстрани, по-къса предна и по-дълга задна част.

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари