IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джини от „Хари Потър“ се омъжи в 100-годишна рокля

31 март 2023 17 50

Бони Райт се врече във вярност на Андрю Лококо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бони Райт преживя магически момент в реалния живот, вричайки се във вечна вярност на Андрю Лококо.

Актрисата, изиграла ролята на Джини Уизли във филмите за Хари Потър, обяви преди няколко дни, че е минала под венчилото с любимия си мъж. Тя сподели близък кадър на брачните халки, пишейки че това е бил най-хубавият ден в живота ѝ. Голяма част от колегите ѝ от „Хари Потър“ веднага я поздравиха, включително Том Фелтън и един от екранните братя на Райт – Джеймс Фелпс, изиграл Фред Уизли.

Оказва се обаче че не само сватбата е била специална, но и булчинската рокля. В интервю за списание Bride, Бони споделя, че тоалетът е на повече от 100 години и носи сантиментално значение.

„Беше важно да покажем любовта ни към природата и да използваме устойчиви материали вместо каквито и да било опаковки за еднократна употреба, да разчитаме на нашата креативност и да правим нещата сами, избирайки продукти от местните магазини“, казва Райт. Тя се венча за Лококо на открита церемония в Центъра по екология в Сан Хуан Капистрано, Калифорния.

С мисъл за природата, Бони избира рокля от винтидж магазин в Лос Анджелис. „Отне ми само две посещения и намерих правилната. В началото беше сюрреалистично, когато взех официалното решение, но ми се стори толкова правилно и лесно!“, обяснява актрисата. Допълва, че екологичният дизайн е изисквал няколко промени заради своята 100-годишна история.

„Роклята нямаше оригиналната подплата, тъй като най-вероятно е била премахната преди години, все пак говорим за един век. Така че, когато я пробвах за първи път, беше напълно прозрачна. Беше доста интересно да си представям точно каква подплата ще направим за роклята“, разказва Райт.

Актрисата допълва външния си вид с модерни щрихи, включително чифт сребърни обувки на Prada, които изважда от личния си гардероб. Казва, че са били точният избор, защото каишките им са оформени като клони и листа. Косата на булката е била хваната назад във винтидж прическа. Единственото, което е добавила към кичурите, е било малко обем, защото те са естествено прави.

Робин Райт за първи път показва Андрю Лококо на феновете си през 2020 година. Макар да не сподели повече детайли за сватбения ден, в историите си в Instagram актрисата публикува няколко снимки на декора. Украсите по масите са включвали розова, бяла и оранжева цветова палитра, с много цветя и цветни чаши и чинии.

Младоженецът Тейлър Лаутнър и булката му на корица на Vogue

Ретро кадър: Илиана Раева като булка

10 години след сватбата: Кейт Мидълтън отново като булка

Актрисата наскоро участва в специалния епизод на „Хари Потър“, празнуващ 20 години от премиерата на първия филм. Макар да оценява и да се гордее с ролята на Джини Уизли, Райт не очаква заснемането на продължение на магическата поредица.

„Надявам се нещата да си останат така, както са. Смятам, че това е като капсула на времето и ако я отвориш и промениш нещо, всичко ще се промени по веригата. Определено ми липсва да играя Джини, но винаги съм харесвала, че всичко се събра в тези седем години, които трябваше да прекараме в Хогуортс“, казва Райт.

За още модни тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари