IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Бони Райт от „Хари Потър“ вече е омъжена

22 март 2022 17 40

Актрисата изигра ролята на Джини Уизли в магическата поредица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нужната стая в Хогуортс може би се е превърнала в църква, за да може Бони Райт да мине под венчилото.

Актрисата, която изигра ролята на Джини във всичките осем филма от магическата поредица, се е омъжила за дългогодишния си приятел Андрю Лококо. Хубавата новина беше обявена от самата Райт в социалните мрежи. Оказва се, че звездата е успяла да изненада всичките си фенове и приятели с действието си, като церемонията е била доста интимна и ограничена откъм гости.

Споделяйки видео от край басейна, на което показва сватбените халки върху своя и пръста на Андрю, Бони написа „Вчера беше най-прекрасният ден от живота ми, благодарение на моя съпруг!“.

Колегите ѝ от „Хари Потър“ побързаха да поздравят Райт за сватбата. Един от тях беше Том Фелтън (Драко Малфой), който написа „Честито, Б“. Скарлет Бърн (Панси Паркинсън) и Джеймс Фелпс (Фред Уизли) също успяха да изпратят своите поздравления към булката.

Потвърждение за връзката между Бони и Андрю дойде през септември 2020 година, когато актрисата сподели снимка на съпруга си. Тогава той беше с гръб към камерата, гледайки към общото им куче, седнало на плажа. „Те си има свой собствен език“, написа актрисата, шегувайки се, че Лококо и домашният им любимец могат да си комуникират без тя да ги разбира.

Въпреки че екранната Джини не сподели повече детайли за сватбата си, тя все пак показа част от декора на мястото. Украсата на масите е включвала розово, бяла и оранжева цветова палитра, допълнена с много цветя и чаши. Сватбеният фотограф Кейси Томита пък сподели снимка на булката и младоженеца, позиращи преди церемонията. Лококо носи традиционен черен костюм, а Райт блести в бяла рокля с големи ръкави и държи оранжево-бял букет.

Бони, която беше част от специалното събиране на актьорския състав на „Хари Потър“ през май 2021 година, казва, че не очаква да се създаде нов филм от поредицата и няма нищо против. Тя се надява нещата да останат такива, каквито са, защото всяко едно допълнение може да промени историята и то не в добра посока.

„Разбира се, че ми липсва да играя Джини, но винаги съм харесвала идеята, че всичко беше много добре включено и разказано през тези седем години, които прекарахме в Хогуортс“, допълва Райт. Все пак тя не изключва възможността някой да се появи с брилянтна идея за продължение, като това е единственият начин тя отново да влезе в познатата роля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари