IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън по бански – завръщане в 90-те години

1 май 2023 16 30

Актрисата напомни за „Спасители на плажа“ с новата си лятна колаборация

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте дете на 90-те години, няма как да не знаете коя е Памела Андерсън. Преди да стане световноизвестна с интимния видеозапис със съпруга си Томи Лий, който бе откраднат и продаден през 1995 година, Андерсън бе позната като Си Джей Паркър от сериала „Спасители на плажа“. Сексапилността предхождаше актьорската ѝ игра, като червените бански костюми се превърнаха в задължителни за всяка дама през 90-те години.

Постепенно Андерсън се опита да затвърди кариерата си в киното и телевизията, но най-запомнящото ѝ се участие си остава това на Си Джей Паркър. Тя влиза отново в ролята през 2017 година, когато на големия екран излезе филмът „Спасители на плажа“ с главното участие на Дуейн Джонсън, Зак Ефрон и Александра Дадарио. Памела не казва абсолютно нищо, но появата ѝ на екран определено привлече още повече интерес към адаптацията за голям екран.

Сега Андерсън се завръща отново към дните си на спасителка на плажа, участвайки в нова лятна кампания за бански костюми. Тя прави колаборация с марката Frankies Bikinis, чиято линия включва 22 модела, като най-забележителният е целият червен бански, пълно копие на този от 90-те. Новината за партньорството бе обявена от самата Андерсън, която публикува няколко снимки от фотосесията в своя профил в Instagram.

„Беше време“, написа актрисата под кадър, на който е облечена с червения модел. Това е първата ѝ колаборация за бански костюми, макар зоната да ѝ е доста позната. Звездата допълни, че едва успяла да запази тайната от своите фенове и е нямала търпение да я сподели с тях. По думите ѝ, колекцията е била създадена в продължение на година и е сбъдната мечта за нея.

Основателката на Frankies Bikinis също участва във фотосесията, а Андерсън ѝ отдели специално място в описанието си. „С кого да си партнирам, освен с това прекрасно момиче от Малибу? Тя израсна пред очите ми, с моите момчета. Нашата история е автентична и уникална“, написа актрисата.

Историята зад сътрудничеството започва преди години в Paradice Cove – малка плажна общност в Малибу, където Андерсън наблюдава основателката на Frankies Bikinis, Франческа Айело, да расте заедно с двамата ѝ сина – Дилън и Брандън. „Памела винаги се е възхищавала на Франческа за тяхната взаимна любов към всички неща, свързани с пясъка и морето, докато Франческа е гледала на Памела като на пионер в дръзките бански костюми – беше им предначертано да се срещнат“, пишат от марката в прессъобщение.

Айело казва, че Памела е красива отвътре и отвън, излъчвайки сила, доброта и любов към всички живи същества. „Откакто се помня тя е моят идол и да работим заедно върху обща линия бански костюми е сбъдната мечта за мен“, допълва тя.

Колекцията на Андерсън ще бъде пусната на 4 май, като последователите ѝ вече нямат търпение. Освен че бяха върнати 30 години назад, голяма част от коментиращите не пропуснаха да похвалят актрисата за стегнатата ѝ фигура, която показва на плажа. Макар да не участва толкова дейно в холивудския живот и да се е отдала на кариера извън камерата, Андерсън продължава да поддържа убийствена форма, която е вдъхновение за много жени.

Актрисата обаче не споделя много за тренировъчния си режим, но казва, че спазването на рутина не е по вкуса ѝ. „Разхождам се по плажа и обичам чувството, което изпитвам след дълга разходка или разглеждане на музей. Винаги съм се разтягала и движа тялото си“, разкрива тя.

Червеното ѝ отива – Памела Андерсън напомни за „Спасители на плажа“

Памела Андерсън: Искаха да участвам в „Спасители на плажа“ безплатно

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

Андерсън също така е танцьорка. Тя е тренирала балет и се постара доста, за да представи ролята на Рокси Харт в мюзикъла „Чикаго“ на Бродуей миналата година. Денят ѝ започвал с тричасови уроци по танци, продължава с два часа репетиция на сцената, след което вокални упражнения.

Когато става въпрос за хранене, Пам е фен на растителната диета и в момента дори е веган. По думите ѝ, това е най-правилният режим за нея, защото ѝ помага да се снабди с всички необходими хранителни вещества. Яде много плодове и зеленчуци, както и често си прави смутита.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Гошо ( преди 11 месеца )