IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Борисова с две рокли на фестивала в Кан

22 май 2023 18 00

Известната дизайнерка облече модела Ренате Майер

IStockphoto

IStockphoto

Една от звездите, преминали през червения килим на филмовия фестивал в Кан, заложи на рокля на София Борисова. За това съобщи известната дизайнерка в своя профил във Facebook, където показа своето творение. 

Ренате Майер, която е известен икономист, психолог и модел, е избрала да отиде на бляскавото събитие, облечена с романтична визия на българката. 

Роклята, ушита от Борисова, е с открито деколте и паднали ръкави. Тя е в светъл прасковен цвят, с разкроена долна част с шлейф. И двете са от няколко пласта намачкан тюл. 

Бижута на марката Tiffany &Co допълват визията на Майер, която се определя като моден ентусиаст в Instagram. 

„Направих страхотно впечатление , предизвиках фурор, всички ме питаха от къде е роклята“, споделила блондинката пред дизайнерката. 

София Борисова,

Getty

„Поздравления, любима Софи!!! Шедьовър си сътворила отново!“, „Радваме се на успеха ти, Софи! Все така напред- на световно ниво!“, „София, сега всички се фукаме че имаме твои рокли!!!“, гласят част от коментарите под публикацията на Борисова, показваща Ренате с роклята в нейния пълен блясък. 

Майер залага и на друга роля за парти в Кан 

По-късно от екипа на българката съобщиха, че звездата е облякла и още една рокля на Борисова, докато е била в Кан. Тя е била подбрана за партито на Paco Rabanne. 

Мини моделът с широка периферия е ушит от дантелата gold nude haute couture. Той е от колекцията „Glam Goddess“ на българската дизайнерка. 

Припомняме, че в началото на месец май служебният премиер Гълъб Донев заведе дъщеря си на коронацията на Чарлз III във Великобритания. За събитието, което цял свят очакваше с нетърпение, младата Габриела заложи на дълга коктейлна рокля в зелен цвят на София Борисова. 

 

„Случва се веднъж в живота. Беше много специално за мен“, споделя брюнетката, която е завършила в Англия. 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари