fallback

Дръзки: Хайди Клум и Кара Делевин парадираха с гърдите си на светски събития

25 May 2023 14:30

Двете дами заложиха на тоалети, които повече разкриваха, отколкото да прикриват бюстовете им

Getty Images

Хайди Клум изглеждаше така, сякаш се кани да полети в жълтата си рокля на Zuhair Murad, когато излезе на червения килим за премиерата на „La Passion de Dodin Bouffant“ на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. Модната рокля на немския супермодел беше с драматично наметало, което приличаше на крила

49-годишната красавица позираше гордо пред фотографите, докато показваше доста плът в зоната на гърдите си, благодарение на изрязананата си рокля  с множество цепки. Клум беше на косъм да допусне неизправност в гардероба си, именно заради дръзката си рокля, чиято горна част приличаше на елек с кръстосани презрамки, които едва покриваха зърната й.

Дизайнерският стил на сексапилната блондинка включваше и много мъниста на раменете и драперии навсякъде. Хайди носеше чифт прозрачни сандали, които пасваха идеално на ярко-жълтата й рокля. Германката беше заложила на минималистичен грим, а косата й беше оформена на вълни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Пищната, дръзка рокля на Хайди не е изненада за феновете на модела, тъй като тя винаги е поддържала философия „по-малкото е повече“ на червения килим.

Независимо дали става дума за мини роклята с пера, каквато носеше на Златните глобуси през 2023 г., или снимката без горнище за Великден, която публикува тази годинав своя Instagram, Клум никога не се страхува да покаже малко повече плът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

На друго светско събитие, но не във Франция, а в Ню Йорк, британския топмодел Кара Делевин също реши да заложи на тоалет, с който демонстрираше бюста си доста фрапантно. Блондинката беше избрала да облече небесносин костюм с дълбоко деклоте. Това се случи на 74-тото годишно благотворително събитие на Парсънс в Cipriani Wall Street в Ню Йорк, което се проведе в сряда.

30-годишният модел изпъкна не само с изтънчената си визия, която включваше ръкавици и голямо сребристо копче, което затваряше сакото й и пристягаше талията й, но и с факта, че не носеше сутиен.

Снимка: Getty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carasmistletoe (@planetcaradelevingne)

Делевин беше добавила допълнителен блясък към външния си вид с искрящи кристални обувки на високи токчета. Тя носеше късите си тъмноруси коси в загладена прическа, а беше съчета костюма си със сини сенки за очи и червило в телесен цвят.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
гърди Хайди Клум Кара Делевин рокля кан бюст
1 коментара
fallback