IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажна мода – Никол Шерцингер с макси рокля в лилаво

1 юни 2023 16 30

Певицата я облече за романтична среща с Том Еванс

БГНЕС

БГНЕС

Никол Шерцингер показа перфектната плажна визия за лято 2023. Известната изпълнителка излезе на вечеря с Том Еванс, облечена в ефирна лилава рокля. И сподели кадри, направени на фона на красивия залез край океана.

Звездата и нейният любим са на кратко бягство в Португалия. За своето вечерно излизане певицата е избрала макси рокля. Тя е от тънка материя и се отличава с навити ръкави и V-образно деколте. Освен това има дупки от двете страни на талията – една от популярните тенденции за летни дрехи.

Никол изглежда чудесно с роклята в цвят патладжан, която има ефектна цепка и се развява от вятъра на плажа. Тя я е съчетала с кафяви пантофки с катарама и златни бижута.

От своя страна Том е заложил на тъмносиня ленена риза и чифт бели шорти.

На кадрите 44-годишната Шерцингер и нейният приятел Том се усмихват, докато позират на фона на залеза, разположили се удобно в сепаре на някое местно заведение.

„Последният пролетен залез... и тя е великолепна!“, пише към галерията на звездата, която само за няколко часа събра над 72 хиляди харесвания.

Феновете бързат да оженят Никол и Том

Последователите на латино дивата не останаха безмълвни пред това колко влюбени изглеждат певицата и бившият ръгбист. Мнозина споделиха под снимките, че е крайно време двамата да минат под венчило.

„Побързайте и му сложете пръстен“, „Хайде оженете се и си направете няколко сладки бебета. Времето не чака никого“, „Обичам тази двойка, която винаги ме вдъхновява“, гласят част от коментарите под поста на Шерцингер.

Устойчива мода – кралица Максима облече стара рокля

Меган Маркъл избра златна рокля за поредната си награда

В името на природата – Жизел Бюндхен със стара рокля на червения килим

Разбира се, както винаги, останалата част от коментарите са свързани с начина, по който изглежда Никол.

„Изглеждаш прекрасно, Никол“, „Обичам тази рокля“, Чудесен избор, споделят жени за лилавата рокля на Шерцингер.

Припомняме, че певицата и Том Еванс потвърдиха за връзката си през 2020 г. Три години по-късно двамата са по-щастливи от всякога, но все още не са обявили, че ще вдигат сватба.

За още актуални рокли и тенденции за лятото последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари