IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тоалети за офиса – най-подходящите панталони

21 юли 2023 08 30

И как да ги съчетаете стилно

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Работата в офис може да генерира цял брой ежедневни тревоги – дори ако наистина харесвате работодателя си. Случвало ли ви се е например да се страхувате от дългото пътуване до работното място или да се подготвяте психически за това, че трябва да се справите с ограничените места за паркиране? Или може би сте в мъките да се справите с трудна личност или в момента измисляте стратегия как да поискате повишение. Ето едно малко безпокойство, което съм готова да се обзаложа, че повечето от нас са изпитвали в някакъв момент от професионалния си живот – Какво да нося на работа? И ако дрескодът е бизнес небрежен, какво всъщност означава това?

Ако някога сте намирали обличането за офиса за плашещо, не е чудно защо. Всеки офис има свой собствен официален дрескод и той обикновено се допълва от нюанси, специфични за организацията. Например някои се придържат към бизнес облекло, други позволяват малко по-небрежен стил, а трети дори имат изисквания за дължината на полите, панталоните и блузите.

Начинът, по който хората се обличат за офиса, също може да бъде леко повлиян от географското местоположение и индустрията. Освен това, от гледна точка на социалните науки, тези два фактора също могат да повлияят на поведението и перспективите на индивидите. Работещите в града например може да имат склонност да посягат към по-луксозни артикули, отколкото тези, които живеят и работят в по-отдалечен район, където модата не е толкова силно движена от тенденциите или желанието да притежавате дизайнер – избират по-достъпни дрехи.

Без значение как го разделяте, бизнес ежедневието може да създаде трудности при избора на облекло. Ето защо може да бъде полезно да декодирате директивата за обличане, като я разбиете част по част или компонент по компонент на обличане. Въпреки че и полите, и роклите са популярни облекла за всекидневен бизнес, има и много подходящи опции за всекидневни бизнес панталони. Започвайки с този основополагащ елемент, след това можете да направите завършването на офиса си безкрайно по-лесно.

Какво е бизнес-ежедневен дрескод?

Нека бъдем ясни – няма точно определение за небрежно облекло в офиса. Това се определя от работодателя, но като цяло е прието, че комбинацията се фокусира върху нещо средно между официалното и ежедневното облекло. Обичайните елементи, които ще видите в този диапазон както за мъжете, така и за жените, включват ризи с яка, блейзъри и спортни палта, пуловери, панталони и затворени обувки. Когато разглеждаме бизнес ежедневието за жени, поли тип молив, рокли със средна и макси дължина, гащеризони и сандали на ток също са популярни опции. Тъканите, свързани с бизнес ежедневните рокли, включват лен, туид, изкуствена кожа, кашмир, велур и коприна.

Артикулите, които трябва да избягвате, включват тънки презрамки, джапанки, изрязани горнища, скъсани дънки, много къси поли или панталони и всичко с прозрачна материя.

Какви панталони се считат за подходящи?

Когато комбинирате бизнес-ежедневни тоалети, панталоните могат да бъдат чудесен вариант за жените. Те са изключително гъвкави и също могат да бъдат доста удобни, когато се справяте с по-ниски температури или се справяте с активен начин на живот. Но преди да навлезете в спецификата на това какви панталони отговарят на бизнес ежедневието, важно е наистина да затвърдите разбирането какво всъщност означава „бизнес ежедневието“.

Най-добрите долнища за бизнес ежедневието на жените

1. Панталон

Няма да сбъркате с чифт панталони. Те са шикозни, професионални, ласкави – списъкът продължава и продължава. Вземете такива в неутрален цвят, които можете да носите отново и отново с различни горнища, якета и обувки. Може също да обмислите изграждането на гардероба си въз основа на множеството разновидности на пазара, за да се приспособите към променящите се сезони.

Например вълнените панталони могат да ви осигурят комфорт през зимните месеци, докато ленените панталони са чудесни за лятото. Панталоните също така се съчетават чудесно с тениски и маратонки, така че може да ги носите и на вечеря след работа.

2. Дънки

Докато дънките дълго време не попадаха в списъка с бизнес облекло, сега те са предпочитани от множество работещи дами. Като се има предвид това, една от основните грешки, които трябва да избягвате, е носенето на избелели, скъсани или протрити модели независимо колко са модерни. Бъдете внимателни, когато избирате кой чифт деним да носите в офиса. Тъмните цветове се считат за по-подходящи за офиса в сравнение със светлите.

3. Клин

Да, вярвате или не, клиновете могат да се определят като подходящи за офиса, просто трябва да помислите върху това как да ги комбинирате. Тъй като те наистина изглеждат по-небрежно, уверете се, че ги оформяте с горнища, обувки и аксесоари, които са по-професионални. Може да заложите и на клинове, които приличат на панталони, за да размиете още повече границата.

4. Кожени панталони

Ако търсите начин да се завърнете в 90-те години на модата, кожени панталони може да са точното решение. Те са гъвкави и излъчват самоувереност, като ви карат да излезете леко от зоната си на комфорт. Комбинирайте ги с различни обувки – от сандали до ботуши и мокасини – а за блузи може да изберете от пуловер до тениска.

Дамски обувки – какво да носим с офис облеклото?

Ризи – дънковите са идеални за офиса

Гащеризон за офиса – кои модели са актуални?

5. Широки панталони

Славата на широките панталони достигна връх през 90-те години и сега се завръща доста убедително. Потърсете удобни стилове, изработени от тъкани като вискоза или найлон за по-професионален външен вид. Тъй като моделът може да изглежда по-небрежен, не забравяйте да го съчетаете с малко по-изискано горнище. Обувки с ток също могат да помогнат за по-бизнес тоалет, така че помислете и върху това.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари