IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна жега - четири прохладни тоалета за офиса

20 август 2023 18 00

Какво да носите на работа, когато температурите са опасно високи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато става въпрос за лятно офис облекло, фокусът пада върху текстила. Работните тоалети, за съжаление, не се свързват с най-дишащите материи. Обикновено ефектното обличане загатва за силно вталени комбинации, едноредни блейзъри и райета. В старите филми ще видите, че жените тежки подплатени рамене символизират работната атмосфера. Това ни кара да си мислим, че облеклото трябва да изглежда и да се усеща по определен начин, особено в офис среда, за да бъде смятано за елегантно и стилно. 

Въпреки че тези артикули имат своето място в системата, има възможност да направите офис облеклото си също толкова плодотворно и прохладно, колкото и ежеднения си стил. Няма определено правило, когато става дума за работното облекло, което иронично, имайки предвид гореспоменатите по-тесни периметри, които му приписахме. Разбира се, в повечето случаи се очаква формалност, но можете да се придържате към границите, докато намирате своята основа и елементите, които смятате, че най-добре отговарят на вашия стил. През лятото времето позволява по-свободни текстури и фини проблясъци на кожата - къс ръкав, дължина до глезена, разкопчана риза и къси рокли. 

Лятото е подходящо време за преоценка на гардероба. През последните няколко години модните издания отразяват състоянието на индустрията и прехода от облекло за хоум офис към това за официална работна среда. Сега шивашките изделия от естествени влакна като лен и лиоцел се котират най-много на пазара. Освен че са по-екологични, тези материали позволяват известно движение на въздуха. Вероятно сте видели, че 2023 е годината на олекотената жилетка, която е идеална за леко напластяване.

Може да не мислите, че съставянето на работно облекло е най-вълнуващото, но то всъщност предлага много забавления. Това е възможност да подчертаете аксесоарите и да си поиграете с дължини, текстура и бижута. Ако се притеснявате за материите, ви съвестваме да изберете нещо по-леко като лен, което няма да залепне по кожата след изгряване на жаркото слънце. 

Четири тоалета за офиса през лятото

1. Прохладен костюм

Костюмите вече не са строго определени за мъжката част от света, като виждаме все повече жени да залаг на елегантния стил. Това е перфектното облекло за офиса, тъй като предлага едновременно удобство и бизнес излъчване, подходящо както за нормален ден с колегите, така и запо-официални срещи с ръководството. 

През лятото обаче не ни се мисли за дългите и стоплящи дължини на сакото и панталоните, така че ви предлагаме да ги оставите у дома. Вместо това обуйте къси панталони или към сменете блейзъра с жилетка, за да се насладите на прохладния бриз.

2. Пола и потник

Копринената миди пола и потник е може би една от най-пренебрегваните комбинации през лятото, особено когато говорим за офис облекло. Погрешно е схващането, че потникът е дреха, която трябва да се носи под нещо друго, но всъщност на пазара се предлагат множество елегантни вариации, от които може спокойно да избирате. Комбинирайте го с пола и сте готови да се борите с летните жеги.

3. Ленен комплект

Ленът е задължителна част от летния гардероб, тъй като е чудесен вариант за моментите, когато трябва да сте официални, но искате да запазите температурата на тялото в оптимални нива. Материята предлага необходимата прохлада независимо дали сте избрали комплект с къса, или с дълга дължина.

Летни обувки - какви цветове ще са на мода

Бял потник за лятото - как да го включите във визията си

Лятна мода – перфектните тоалети за офиса

4. Светли нюанси

Всеки знае, че трябва да носите по-светли цветове, за да отразявате топлината през лятото. Колкото и да обичаме черното и да го смятаме за един от най-официалните нюанси в модата, го оставяме за есента и зимата, когато навън не е чак толкова топло. Обличаме бежови или бели цветове, като идеята е да се спасим от жегата за възможно най-дълго време. 

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 8 месеца )
Жоро ,и с какво да ходят по жегата,с бурка ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жоро ( преди 8 месеца )
А така. Па после видите ли шефа бил виновен, сексуален маняк, сексуален тормоз и още какво ли не. Та и шефа е човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар