IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за есента - тенденциите при бижутата за тази година

1 септември 2023 15 00

Какво да носите през следващия сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Есента на 2023 година предлага много тенденции за всички вас, любители на модата. Измежду различните стилове на горно облекло и дизайни на ботуши, готови да направят изявление този сезон, трудно е да не се вълнувате от цялата нова мода, която пристига. Но също така е време да изпаднете в екстаз от предстоящите тенденции в бижутата

Тази година аксесоарите за есента смесват смели и красиви дизайни, като кралските бижута на Dior, с минималистични тенденции, включително тези, показани като част от Saint Laurent на дефилето за есен/зима '23. Между тези две течения има много място да проучите и намерите перфектните дизайни, които да завършат есенния ви тоалет.

Някои от отчетените тенденции в бижутата за есента са продължение на летните, които ще властват още един сезон. Дизайнерите за първи път показаха тези стилове по време на модните ревюта и те продължават да оставят своя отпечатък в колекциите с бижута. С въвеждането на тенденцията "тих лукс" ще намерите много аксесоари, включващи тези елегантни и минималистични дизайни. 

Тенденциите при бижутата за есен 2023

Перлени дизайни

@brunathelabel Diamonds are a girl’s best friend, but pearls are her soulmate ????✨ Do you agree?? #pearljewelry #jewelrytiktok #jewelryaesthetic ♬ Angeleyes - ABBA

Перлите са звездата в тенденциите за аксесоари тази година и се стремят да удължат царуването си с още един сезон. С дизайнери като Chanel и Carolina Herrera, които демонстрират различни стилове перлени бижута, не е изненада, че перлите продължават да бъдат толкова популярни. Тези вечни модели ще бъдат на мода независимо от десетилетието, което ги прави полезна инвестиция в дългосрочен план. Модерните перлени елементи, включително чокъри и изящни артикули, са свеж подход към този ретро дизайн, което ги прави достатъчно гъвкави, за да допълнят всяка визия. 

Лудост по брошките

@vintageglammom Brooches have started making a comeback! And I’m here for it!!!!#1950svintage #vintagefashion #oldhollywoodglam #styletips #retrostyle #classicstyle #1950saesthetic #vintagejewelry #1960sfashion ♬ This Magic Moment - Drifters

Ако тенденцията с брошките ни е научила на нещо, то е винаги  да оценяваме стойността на едно ретро бижу. Въпреки че отдавна е известно, че брошките придават стил на всяка визия, скорошното им възраждане е с още по-голяма сила и по-добро от всякога. За хората, които търсят начини да вмъкнат тих лукс в колекцията си с бижута, малките и изтънчени брошки ще добавят достатъчно визуален интерес към външния ви вид, без да жертват финес. От друга страна, можете също да изберете по-голям модел, който да привлече вниманието. 

Големи обеци

@tanicha_rose A few of my favorite statment earrings! #statementearrings #earrings #zara #liliclaspe #fashiontips #howtostyleoutfits #casualoutfitideas ♬ original sound - Tanicha Rose

Докато брошките привличат вниманието ни, обеците определено могат да откаднат цялото шоу. Елегантните модели са лесен начин да добавите личен щрих към облеклото, без да се налага да промените изцяло визията си. Те се предлагат в различни стилове, независимо дали са със смели форми и цветове, или с големи размери. 

Маншети и гривни

Маншетите и гривните са ода за 90-те и се оказва, че скоро няма да останат в миналото. Въпреки че тази носталгична тенденция може да варира от фина до изразителна, аксесоарите са известни с това, че придават малко блясък на ръцете ви. Може да заложите както на масивни дизайни, така и малко по-непретенциозни версии в семпли златни или сребристи цветове, които също толкова добре могат да подчертаят визията ви. 

Бохо колан – идеалното допълнение към лятната визия

Шапки за лятото – какви модели да носите тази година

Аксесоари за лятото – най-големите тенденции за сезона

Обемни бижута

Минимализмът на тихия лукс може да е модното очарование на годината, но огромните бижута могат да допълнят перфектно есенния ви гардероб. Няма да откриете изтънченост или семплост в елементи като големи огърлици с висулка или ефектни обеци. По-скоро тук говорим за аксесоари, подходящи за всеки, който има малко повече смелост да излезе от зоната си на комфорт и да добави по-обемни бижута към визията. 

За още новини за света на модата и съвети за обличане последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари