IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

JungKook и Calvin Klein – когато младото поколение срещне класиката

2 ноември 2023 18 00

Резултатът – секси фотосесия, която заслужава да се види

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Във вечно променящия се моден свят е трудно да разберем какво точно е тенденция. Днес може да е модерно да се носят дънки с широки крачоли, утре да се завърнат моделите с ниска талия, а след месец всичко това да е заклеймено за сметка на панталоните и спортните долнища. Едно обаче винаги ще остане норматив и това е носенето на дрехи с увереност и самочувствие. 

Именно увереността е в основата на новата есенна кампания на Calvin Klein. Емблематичната марка привлича в растящото си семейство все повече красиви лица, след като през лятото видяхме Кендъл Дженър, Майкъл Б. Джордан, Джени от BLACKPINK и Арън Тейлър-Джонсън да показват таланта си пред камерата на дуото Мерт Алас и Маркъс Пигот. Този път от Calvin Klein са решили да добавят още повече сексапил, добавяйки към колекцията си и любимеца на младото поколение JungKook от бандата BTS.

Изпълнителят застава пред обектива на друго известно дуо – Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин, които чудесно улавят най-красивите черти на младежа. Това е втора кампания за JungKook, който през март се превърна в световен посланик на Calvin Klein. 

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Докато в дебютната си кампания изпълнителят бе малко по-сдържан, то сега показва на феновете това, което искат – повече плът, коремни плочки и сексапилност. Всичко това е облечено в увереността и игривостта, които излъчват новите модели на Calvin Klein. Фотосите отново са в черно-бял вариант, запазена марка на компанията, а JungKook позира еднакво добре както на фона на празен паркинг, така и в професионално студио. 

Като представител на младото поколение, кореецът едва ли се е представял, че някога ще носи дрехи, направени преди неговото раждане. Въпреки това, моделите на Calvin Klein, като дънковото яке от 90-те и дънките с широки крачоли, доказват, че са безвременни класики, които никога няма да излязат от мода. Напротив – тяхното завръщане е все по-осезаемо и в следващите години ще ги виждаме още и още.

Макар да е по специалност певец, JungKook доказва, че много добре се справя и с моделството. Той се заиграва с камерата на Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин, запленявайки женските сърца, дори през екрана. Забавните му стойки и сексапилните погледи определено се вписват чудесно в описанието на дрехи, които, освен че искат да ви накарат да се чувствате уверени, ви придават онази привлекателност, на която трудно може да се устои. 

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Нищо чудно, че JungKook е избран за едно от новите лица за есенната колекция на Calvin Klein. Въпреки че е най-малкият в групата BTS, той бързо се превръща в любимец на публиката заради своя чар и загадъчна усмивка. Освен с визията си, певецът впечатлява и с музикалните си качества, които му печелят фенове по цял свят.

През 2022 година JungKook се превръща в първия южнокорейски изпълнител, който записва песен за Световното първенство по футбол. Парчето се казва Dreamers, което той изпълни на живо на откриването на турнира. 

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Тази година изпълнителят пусна първия си солов проект – Seven, който бързо счупи няколко рекорда в класациите и стрийминг платформите. Песента дебютира под номер едно в Billboard Hot 100, Global 200 и Global Excl., превръщайки го в първия южнокорейски изпълнител, който се изкачва до върха на американските класации. Вторият му сингъл – 3D - достигна до пета позиция в Billboard Hot 100 и превърна JungKook в първия южнокорейски изпълнител, който успява да класира две солови песни в топ 5 на великобританската музикална класация за сингли. 

Интересното е, че всички тези постижения JungKook прави, след като на 13 години е отхвърлен от музикално предаване за таланти. Въпреки негативния резултат, той не се отказва от мечтата си и постепенно се изкачва по стълбицата на успеха. Печели дори одобрението на цялата си страна и е носител на орден Hwagwan пета степен за културни заслуги. 

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Именно упоритостта и самоувереността на JungKook го правят идеален кандидат за лице на Calvin Klein. Емблематичната марка въплъщава в себе си устойчивост, сексапил и самочувствие, които са пропити и в дрехите ѝ. 

Безспорно една от снимките, която ще виждате да се върти в социалните мрежи и по билбордове, е тази, на която JungKook е облечен с дънки с широки крачоли, под които се показват белите боксери на Calvin Klein, допълнени от разкопчано дънково яке и черна вратовръзка. Стилът деним върху деним е една от най-класическите опции за всеки сезон, която може да носите с риза или пък, ако сте уверени колкото JungKook, оставете блузата у дома и покажете за какво сте се трудили толкова време във фитнеса.

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Разбира се, тъй като вече навън е малко по-хладно, от Calvin Klein са се погрижили да запазят топлината на тялото ни не само със сексапилни фотосесии, но и с удобни и класически якета. JungKook доказва, че бомбър моделите са подходящи за носене и с дънки, а не само със спортни панталони. 

И този сезон от Calvin Klein успяват да съчетаят модата от 90-те с днешните тенденции. Класическите силуети на марката са с нови материи и кройки, пресъздавайки един безпроблемен стил за ежедневието. Моделите за есен 2023 са подходящи за всеки гардероб и за всеки начин на живот. 

Calvin Klein

Снимка: Инез ван Ламсвереде и Виноод Матадин за Calvin Klein

Моделите от новата колекция може да откриете в официалните магазини на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари