IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сексапил на високо ниво – Майкъл Б. Джордан само по бельо

12 май 2023 14 30

Снимки, които ще пазим в ума си дълго време

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Ако някога искате да накарате любимия ви мъж да започне да тренира, сложете си Майкъл Б. Джордан като тапет на телефона. Гарантирам ви, че всеки път, когато екранът ви светне и гаджето е до вас, ползата от фитнеса ще му бъде напомняна с пълна сила. А ако търсите сексапилни снимки на Джордан, то ние имаме няколко за вас.

Актьорът, който беше избран за най-сексапилния мъж за 2020 година от списание People, определено заслужава титлата си. Той показва на какво е способно тялото му в новата кампания на Calvin Klein, която, за щастие на дамите, е озаглавена Calvins or nothing. Джордан е сниман от известното дуо Мерт и Маркъс само по бельо, показвайки стегнатото си тяло, плочките по корема и мускулите, които е постигнал с постоянните тренировки.

Единственото, което може да отдели вниманието ни от физиката на актьора, са дрехите, които (не) носи. Фотосесията е направена в типичния за Calvin Klein черно-бял стил. Но дори оскъдната светлина не може да прикрие сексапилността на Джордан и красотата на новата колекция на известната марка. Снимките показват бельото на Calvin, което се отличава с изключителна мекота и определено осигурява удобство, ако съдим по излегнатото положение на Майкъл.

Майкъл Б.

Снимка: Мерт и Маркъс за Calvin Klein

В официално съобщение от марката заявиха, че са се спрели на актьора като едно от лицата на кампанията заради неговата уверена амбиция, страст и физическа привлекателност. Добавя се, че снимките показват дисциплината и безкомпромисната отдаденост на Джордан към неговия занаят. Всички тези качества осигуряват успеха на актьора и привличат креативните директори на Calvin, които напълно естествено го искат за новата си кампания, която промотира любовта към себе си, увереността и вярата в собствените възможности.

А вярата в себе си е нещо, което Джордан познава много добре. Тази година започна с доста професионални успехи за него, включително режисирането и продуцирането на третата част от поредицата „Крийд“. С това дойде и дебютът му за Calvin Klein, където си партнира с имена като Кендъл Дженър, FKA Twigs, Джени Ким и Арън Тейлър-Джонсън.

За снимките на Мерт и Маркъс Джордан заменя боксьорските шорти с малко по-стилните и привлекателни боксерки Calvin Klein 1996. Кадрите показват интензивен процес, в който актьорът постепенно се съблича, за да остане само по бельо, доказвайки че е достоен наследник на мъже като Шон Мендес, Джъстин Бийбър, Антъни Рамо, Джейкъб Елорди и Махершала Али, които също са се разсъбличали за Calvin Klein.

Майкъл Б.

Снимка: Мерт и Маркъс за Calvin Klein

Макар това да е дебют за Майкъл, той по никакъв начин не показва притеснение или стеснителност. Напротив – увереността и амбицията прозират през екрана, а физиката на актьора говори сама за себе си. И нищо чудно, че той е попадал в редица престижни класации като „Най-влиятелните хора на 2020 година“ на списание Time, „Най-великите актьори на 21 век“ на New York Times и е обявен за най-сексапилен мъж за 2020 година от списание People.

На една от снимките Джордан се е подпрял на ръката си, носейки полусмъкнати дънки, от които се показват боксерките на Calvin Klein. На друга пък виждаме актьора в изцяло бял комплект, опитвайки се насилствено да свали потника си, отново показвайки стегнато тяло. Той също така позира в черни боксерки, гледайки право в камерата.

Облечен в най-новите модели дънки и бельо на марката, Джордан представя широка гама от нови стилове за сезона. Емблематичният за марката деним този път е освежен с нови силуети и десени, черпейки вдъхновение от 90-те години, които постепенно започват да диктуват и днешните тенденции. Що се отнася до бельото, то памучните модели са превъплътени в модерна визия с атлетично излъчване.

Майкъл Б.

Снимка: Мерт и Маркъс за Calvin Klein

Говорейки за кампанията, Джордан споделя, че се е развълнувал, още щом е получил офертата. „Исках да работя с Calvin Klein от дълго време. Когато погледнеш назад в историята на рекламните кампании, Calvin Klein имат няколко незабравими билбордове. Да бъда част от тази история е нещо забележително“, казва актьорът.

Майкъл Б. Джордан – новият любимец на новото поколение

Ако напишете името на Майкъл Б. Джордан в социалните мрежи, ви гарантираме, че повечето снимки, които ще видите ще са доста предизвикателни и могат да ви накарат да се изчервите дори в най-студената зима. Роденият през 1987 година актьор определено може да се нарече новият любимец на младото поколение, печелейки си фенове по целия свят заради своята усмивка, прекрасно излъчване и стегната фигура.

Пътят му към успеха започва на много крехка възраст. През 1999 година, когато е едва на 12 години, получава първата си роля в сериала „Семейство Сопрано“, след което се появява за кратко и във филма „Черно и бяло“. Постепенно започва да получава все повече роли като феновете го разпознават в сериали като „Наркомрежа“ и „Всички мои деца“. През това време той отделя внимание и на ученето, завършвайки гимназия през 2005 година.

Въпреки че телевизионната му кариера стига върхове, киното все се изплъзва от ръцете на Джордан, докато той не печели роля в „Инцидентът на станция Фрутвей“, където играе Оскар Грант. Историята проследява последните дни на героя преди той да бъде застрелян от патрулиращ полицай в Калифорния.

Безспорно обаче най-известната му роля е тази на Адонис Крийд в поредицата „Крийд“, която продължава историята на незабравимия боксьор Роки. Освен с талант, Джордан вече впечатлява и с тяло, което е на пълен показ на ринга. Плочките му се виждат и в „Черната пантера“, където си партнира с покойния Чадуик Боузман.

О, увереност, твоето име е FKA Twigs

Новата ера емблематични супермодели: Секси, по-секси, Кендъл Дженър

Джени от BLACKPINK и сексапилната среща между музиката и модата

Славата и успехите на Джордан му осигуряват все повече появи на червения килим, където той рядко греши с избора на тоалети. Неговата и целта на целия му екип е да избират дрехи, които подчертават фигурата му, създавайки сексапил и привлекателност, прозираща дори през стилните костюми.

За щастие на много от дамите по света, а и на някои господа, в новата кампания на Calvin Klein Майкъл Б. Джордан е оставил настрана дрехите и радва окото само по бельо. Колаборацията излъчва увереност, самочувствие и сексапил, които могат да се получат само от комбинацията на два привлекателни елемента, каквито безспорно са Джордан и Calvin Klein.

И докато повечето хора свързват модната индустрия с жени с плоски кореми и перфектни гърди, то кампанията на Calvin и Майкъл доказва, че мъжете имат заслужено място на подиума и пред камерата. Единственото, от което се нуждае един модел, е правилното бельо.

Майкъл Б.

Снимка: Мерт и Маркъс за Calvin Klein

Моделите на Calvin Klein за сезон пролет 2023 са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари