IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за Коледа – златната Амал на червения килим

5 декември 2023 16 30

Адвокатката прикова погледите към себе си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пореден ден, поредна поразителна визия от Амал Клуни. 

Съпругата на Джордж Клуни прикова вниманието отново, появявайки се на червения килим в Лондон за британските модни награди. Този път тя беше соло, за разлика отпреди няколко дни, когато придружи съпруга си на премиерата на новия му филм. Тогава двамата се скриха от проливния дъжд в британската столица, като Джордж се показа като истински джентълмен, държейки чадъра над главата на Амал, за да може тя да се погрижи за блясъка и най-добрия си профил пред камерите. 

В понеделник Амал пристигна в „Роял Албърт Хол“ и веднага прикова погледите към себе си. Тя беше истинско олицетворение на празничния блясък, облечена в блестяща рокля. 

Амал Клуни

Снимка: Getty Images

Спиращият дъха тоалет е дело на Atelier Versace и включваше метални пайети, които блестяха от всички ъгли. Златните и бронзови декорации варираха по размер и създаваха омбре ефект на роклята. Клуни допълни облеклото с лек блясък, включително мека, разрошена прическа и бронзов грим, който включва наситено червило в неутрален цвят и кафяви блестящи сенки за очи. Що се отнася до аксесоарите, тя завърши външния вид с координиращ златен клъч и бижута Cartier

На червения килим Амал беше придружена от майка си, Бария Аламудин, и дългогодишната си гримьорка Шарлот Тилбъри. Г-жа Аламудин носеше черна рокля с детайли от дантела, която имаше ефект на пелерина с обемни рамене. Тя допълни визията си с набор от диамантени гривни, диамантена двунишкова огърлица и диамантени обеци. 

Що се отнася до Тилбъри, тя блестеше редом до Клуни в черна вталена рокля със сребристи металик детайли. Изчистеният дизайн показваше и бодито на гримьорката, което тя носеше отдолу. Визията бе допълнена с тъмно опушено око, прасковено нюд червило и деликатно черно колие. 

Амал Клуни,

Амал, Шарлот Тилбъри и Бария Аламудин. Снимка: Getty Images

Малко преди дамите да стъпят на червения килим, Тилбъри сподели малко повече детайли от процеса по гримиране на Амал. Тя показа и как се е погрижила за визията на адвокатката за неделната премиера на филма The Boys in the Boat, където г-жа Клуни беше се сгушила в съпруга си под дъжда

Разходка с лодка: Джордж Клуни, Амал и близнаците им плават из езерото Комо

Амал Клуни замени емблематичните си къдрици за диско прическа

Амал Клуни се появи в невероятно елегантен смокинг-гащеризон

Джордж и Амал присъстваха заедно, като актьорът направи всичко възможно, за да предпази любимата си от намокряне, държейки големия чадър над главите им, като в същото време внимаваше да не развали с него прическата на Амал. Тя носеше косата си пусната свободно и бе облечена в красива рокля, описваща тялото ѝ. От своя страна, Джордж изглеждаше също толкова стилно в черния си костюм и бяла риза. 

Джордж и

Снимка: Getty Images

Тилбъри също така е жената и зад грима на Амал за наградите Albies през септември. Те се раздават от фондацията на семейство Клуни на хора, които правят всичко възможно, за да осигурят справедливост и защита за уязвимите групи по света. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари