IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новогодишна мода – 8 цвята, които да носите за успешна 2024

27 декември 2023 18 00

С какво да се облечете на 31 декември

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вероятно вече сте чували за манифестация – техника, която ни помага да вдъхнем живот на нашите мисли и най-съкровени желания чрез настройка на намерението. Но знаете ли, че един от начините да постигнете това е чрез модата и облеклото? Специфичните цветове корелират с определени чувства и намерения и като ги носите, можете да сбъднете мечтите си. Правенето на това в дни със специална енергия, като например новогодишната нощ, е особено мощно, тъй като ще създаде и добави добри вибрации в живота ни. 

Първата стъпка е да се вдъхновите, фокусирайки се върху мечтите и стремежите си за следващата година. След това оставете Вселената да си свърши работата чрез цветна магия. За да ви помогнем да превърнете най-съкровените си мечти в реалност, ние сме подготвили пълно ръководство за избор на подходящо новогодишно облекло за вас. 

Разкриваме какви цветове да носите на Нова година, за да си донесете сами късмет и положителна енергия през следващите 12 месеца. 

8 цвята, които да носите за успешна 2024

Розово за повече романтика

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мнозина се стремят да намерят любовта в един или друг момент от живота си, поради което носенето на какъвто и да е нюанс на розово в новогодишната нощ може да помогне за манифестирането на романтика. Това е добър избор, ако сте необвързани и се надявате, че среднощната целувка ще се превърне в нещо повече от мимолетна връзка. Ако вече сте в сериозна връзка, розовото може да ви помогне да поддържате положителни емоции и да ви позволи да планирате бъдещето.

Лилаво за повече увереност

лилаво, блуза,

Снимка: iStock

Ако искате да увеличите личната си магия и увереност, изберете царствен лилав цвят за новогодишната нощ и през следващите месеци – особено подходящи са ефирни материи като сатен или кадифе. Лилавото също ще ви помогне да се потопите в духовната сфера, да приемете идеология или философия с по-висш разум и да придобиете мъдрост през следващата година. 

Сребро за блясък

сребърна рокля,

Снимка: iStock

Среброто е мотивационен цвят. Той ни позволява да придобием яснота и сила във всичко, което правим, което от своя страна помага да подобрим цялостната си ситуация и да направим необходимите промени, за да живеем по-добре. Тъй като е в съответствие с цвета на луната, среброто носи лична и емоционална трансформация. То също така е нюансът на мечтите – носете го при новолуние и пълнолуние, за да манифестирате всичко това през следващата година.

Злато за богатство

жълта, златна

Снимка: iStock

Златото е най-благоприятният цвят за постигане на целите, тъй като представлява алхимия, богатство и кралско величие. Добавете златен аксесоар или бъдете ол-ин с изцяло златен тоалет в новогодишната нощ, за да внесете всякакви невероятни неща в живота си. Златото също така ни позволява да мислим за живота си в по-широка перспектива и ни помага да разберем какво трябва да подобрим, за да растем през следващата година. Малко златен блясък е точно това, от което се нуждаете, за да подобрите живота си. 

Синьо за позитивизъм

синя рокля

Снимка: iStock

Известно е, че синият цвят носи добро настроение. Той символизира лоялност и позитивност, като е особено благоприятен, когато става въпрос за вашата кариера. Синьото подобрява професионалния статус, като вдъхва увереност на всички, които го носят, а също така има силата да засили вашата интуиция и благополучие. То идва със студени вибрации, което го прави идеалният цвят за намаляване на стреса, докато посрещате новата година.

Бадемово за ново начало

бадем, панталон,

Снимка: Getty Images

Този цвят представлява чистотата на сърцето и духа. Важно е да носите някакъв нюанс на бадем, ако копнеете да изчистите живота си от негативна енергия и да започнете отначало. Особено полезно е, ако искате да се съживите и да направите необходимите промени, за да постигнете поставените цели. 

Мода и красота: Кой е цветът на 2024 година и как да го носите

Празнични тоалети: Какво да носите тази година?

Червено за страст

червена рокля,

Снимка: Pixabay

Като цвят на страстта и желанието, червеното може да приведе целите ви в действие. С решителност може да проявим и най-истинските и дълбоки стремежи, когато носим този цвят. За да помогнете на магията да се получи и вашите мечти да станат реалност, обличането в червено може да даде старт на плановете ви за 2024 още от вечерта на 31 декември. 

Зелено за просперитет

зелена рокля,

Снимка: iStock

Зеленият цвят, особено изумруденият, привлича просперитет и изобилие. Носенето му като част от вашето новогодишно облекло ще ви помогне да спечелите пари и богатство. Ако копнеете за увеличаване на банковата си сметка или се надявате на допълнително заплащане, които да похарчите без угризения, желанията ви могат да се сбъднат, като изберете различни нюанси на зеленото. Това също така е цветът за вас, ако се опитвате да преодолеете разбито сърце. 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари