IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскав френски маникюр – задължителен за празниците

23 декември 2022 10 30

Ето няколко идеи, от които да си изберете

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Френският маникюр е класически с причина. Може да го намерите в предложенията на всеки салон, като е съвсем лесно и да си го направите сами. Адаптивен е, за да бъде пригоден към всяка една форма или дължина на нокътя, и е подходящ за всеки повод и тоалет, който имате за празничния сезон или след него.

Но понякога дори класиката може да има нужда от леко разнообразие без това да променя изцяло визията ѝ. Говорим за малка промяна чрез цвят, дизайн или покритие. Един от любимите ни начини да направим акцент върху класическия френски маникюр е като добавим прекрасен блясък. Холографски връхчета, скъпоценни камъни и разбира се, брокат, са лесни начини да издигнете своя класически дизайн до нови висоти.

Бляскав френски маникюр – 5 идеи за празниците

1. Червена Коледа

Блясъкът веднага се свързва с празничното коледно настроение, както и червеният цвят. Излишно е да казваме, че този блестящ рубинен френски маникюр с омбре ефект просто моли да бъде сниман около кипяща чаша горещо какао или с чаша червено вино.

2. Кадифени връхчета

Кадифеният маникюр е перфектният баланс между разкош и закачливост. Френските връхчета в този стил са идеалният начин да потопите пръстите на ръцете в тенденцията. За подобен дизайн опитайте да използвате червен и зелен цвят, върху които да поставите брокат или топ лак с блясък. Гарантираме ви, че ноктите ви ще придобият онзи празничен дух, който търсите цяла година.

3. Снежна приказка

Макар навън все още да нямаме сняг, това не ни пречи да го пренесем върху ноктите си. За елегантен завършек на всяка една зимна визия ви предлагаме да заложите на този красив маникюр, който създава ефекта на току-що кацнали снежинки върху върха на пръстите ви. Вместо да рисувате трудните снежинки, може само да нанесете малки точици по повърхността на нокътя и ефектът ще е също толкова красив.

4. Бляскава Нова година

Новата година е чудесното време, в което да експериментирате с лъскав маникюр. Задължителните цветове за празника са сребърно, златно и червено, като колкото по-бляскави са роклите, толкова по-добре. А защо да не добавите и красив маникюр към всичко това? Тази идея за френски стил е чудесна за края на 2022 година, като със сигурност ще насочи вниманието не само към тоалета, но и към ноктите ви.

3D маникюр за Коледа – направете си гирлянди

Сняг – основен мотив за вашия зимен маникюр

Гланцови нокти – новият задължителен маникюр за зимата

5. Сред звездите

Да, знаем, че това не е изцяло френски маникюр, но кой е казал, че не можем да съберем няколко стила в едно? Предлагаме ви да изберете този дизайн, ако носите черна рокля или тоалет в по-тъмен цвят, за да може да сте в тон за вечерта. Вместо да поставяте френски върхове на всеки нокът, направете различен дизайн на почти всеки от тях, оформяйки елегантна и стилна ръка.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари