IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3D маникюр за Коледа – направете си гирлянди

19 декември 2022 10 30

Ето на какво заложи Дуа Липа

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Дни преди Коледа търсенията за празничен маникюр нарастват. Много жени ще посетят салона малко преди 25 декември, за да си направят красиви нокти със зимни мотиви, които да стават и за посрещането на Нова година. Измежду всички идеи за сняг постепенно се прокрадват по-нестандартни – в стил 3D.

Наскоро певицата Дуа Липа показа, че обожава да украсява. И освен гирлянди за своя дом, си пожела и такива в маникюра.

Звездата е предпочела черно за основа, за да може аксесоарите, без които една елха би била недовършена, да изпъкват повече.

3D гирлянди за Коледа – нещо по-различно за ноктите

На няколко от публикациите на звездата се вижда нейният коледен маникюр. Но по-отблизо ни го показва маникюристката Мей Каваджири, която неведнъж се е грижила за ноктите на хитовата певица.

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Гланцови нокти – новият задължителен маникюр за зимата

Кадифен маникюр – идеален за зимата

Макар на пръв поглед идеята с гирляндите да изглежда по-скоро за Хелоуин, като се вгледате по-добре в снимката, ще видите, че за да пресъздаде бляскавия и пухкав ефект на този вид коледна украса, маникюристката използва ситен брокат под формата на прах.

Върху черната основа най-вероятно има гел или акрил, оформен така сякаш се увива около нокътя. Накрая е поставен брокат в различен цвят. Именно по този начин се получава по-обемна 3D гирлянда.

Коледни шапчици, джинджифилови курабийки, елхички, снежинки, захарни пръчици, са други популярни мотиви, които можете също да използвате за сходен маникюр като този на Дуа Липа.

За още идеи за маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари