IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични прически – 6 стила, които да копирате

1 декември 2023 13 30

Започваме месеца на празниците с няколко стилни предложения

Снимка: iStock

Снимка: iStock

По време на празничния сезон има няколко възможности да блеснете, но не само с празнични тоалети и блестящ грим. По-скоро празниците са идеалното време да подобрите прическата си и да опитате нещо ново. От впечатляващи вдигнати коси и закачливи плитки до елегантни къдрици и стилни кокове – възможностите са практически безкрайни. За да ви помогнем по-лесно да изберете сред хилядите възможности за празнични прически, ние подготвихме кратък списък с най-универсалните и най-лесни стилове за всяко празнично събитие. 

Независимо дали присъствате на бляскаво соаре, организирано уютно събиране вкъщи с приятели, коледно парти с колегите или пък искате да подобрите ежедневния си външен вид тази зима, тези прически със сигурност ще ви свършат работа

Празнични прически

1. Елегантен кок с пера

Този супер лесен нисък кок създава перфектен блясък и модерен привкус, благодарение на добавянето на развяващи се бели пера. Всичко, което трябва да направите, е да вземете кичур пера, да го закрепите с фиби и да го завъртите в косата си, докато увивате кокчета. 

2. С помощта на панделка

Всеизвестен факт е, че сатенената панделка прави всичко да изглежда изискано и елегантно. Този сезон добавете такава към полувдигнатата си прическа, когато бързате и нямате идеи, но все пак искате да изглежда, че сте отделили много време и мисли за външния си вид. Професионален съвет – променете цвета на панделката, която носите, в зависимост от облеклото си.

3. Нисък кок с перли

Нямате време да оформите косата си с помощта на топлинни инструменти? Изминали са твърде много дни от последното ви измиване на кичурите? Издърпайте косата си до тила, закрепете я с ластик и няколко фиби и добавете шепа перли или акценти със скъпоценни камъни. 

4. С помощта на шнола

Харесвате шнолите? Ние също. Подобрете прическата си, като издърпате косата си на опашка, сплетете я, увийте я на кок и я закрепете с шнола, за да изглеждате перфектно на коледното парти.

Как да носите косата си на две конски опашки?

Шест грешки при миенето на коса, които да избягвате за по-здрави кичури

Къдрав боб – прическата, която не остарява

5. Вдъхновение от 90-те

Тенденциите от 90-те години заеха централно място в ежедневието ни в последно време. Празниците не правят изключение. Този стил, създаден да напомня на обемните прически отпреди няколко десетилетия, е идеален за всяка дама, която не иска да тормози косата си, дърпайки я силно назад на опашка или кок. Може да постигнете обемния ефект като спите с ролки или използвате кръгла четка, докато се сушите със сешоар. 

6. Свободни къдрици с бижута

Искате да носите косата си пусната, но да добавите малко повече блясък? Изберете блестящи фиби. Може да ги поставите навсякъде, но ние обичаме, когато са отпред и в центъра. Най-добрата част на този стил? Можете да сложите фибите дори по пътя за партито – не ви е нужно огледало.

За още новини от света на красотата, звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари