IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

19 март 2024 14 30

Какво да носите, когато останете без идеи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тенденциите ни насърчават да мислим нестандартно, когато става въпрос за нашия личен стил – да опитваме нови неща, било то цветове, щампи или силуети, за да поддържаме модата си свежа. Но понякога наистина си струва да разчитате на класиката – външният вид и артикулите, които издържат изпитанието на времето. Това е особено вярно, когато се чувствате по-малко вдъхновени от това, което виждате в гардероба си, докато навлизаме в новия сезон. 

Ако някога сте стояли и сякаш с часове сте се взирали в гардероба си, наклонили глава на една страна, мислейки какво да облечете за деня, напълно ви разбираме. Истината е, че не трябва да мислите толкова много, а просто да изберете няколко дрехи, които са ви най-удобни и да се опитате да съставите елегантен тоалет за по-топлото време

Хубавата новина е, че ние имаме няколко предложения, които ще ви помогнат да се отърсите от главоблъсканицата всеки ден. Дори още нещо по-добро – сигурни сме, че вече притежавате по-голямата част от дрехите, с които ще трябва да работите, тъй като нито един от представените елементи не е твърде специфичен. Разбира се, магазините са отворени до късно, ако имате нужда от тях, но не е задължително. 

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

Блейзър + дънки + шапка с козирка

Когато става въпрос за пролетно облекло, какво може да бъде по-класическо от блейзър? Е, може би един тренчкот няма да е лоша идея. Но в дните, в които не искате да се навличате твърде много, използвайте блейзър и пуловер, който да преметнете през раменете, за да промените незабавно ежедневните дънки, а след това опитайте да добавите шапка с козирка за актуален стайлинг. 

Плетена рокля + сандали + златни бижута

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thandi (@thandimaq)

Трикотажът е неразделна част от нашите пролетни гардероби. Превърнете го в още по-елегантна дреха, актуална за сезона, като го носите в комбинация с модерна пола.

Дънково яке + дънки + равни обувки

Двойният деним беше истинска звезда на дефилетата за пролет/лято тази година. Вие също не се притеснявайте да комбинирате различни нюанси на дънките един с друг – резултатите могат да бъдат много впечатляващи. 

Мода през 2024 – тенденциите, които ще определят годината

Странните модни тенденции – завръщането на желираната мода

Суитшърт + потник + пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Вече знаем, че копринените поли са привлекателни през цялата година, но любимото ни пролетно време ги превръща в задължителна част от гардероба ни. Независимо дали са съчетани с тениска или с потник, допълнен с пуловер, увит около раменете ви, този тоалет е еднакво елегантен и лесен за създаване. 

За още съвети за постигане на желаната фигура последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари