IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя има талант – София Вергара впечатли на червения килим с крокодилска визия

27 март 2024 12 30

Актрисата присъства на премиерата на поредния сезон на „Америка търси талант“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара може и да търси талантите на Америка, но тя определено има свой и това е да впечатлява от червения килим. 

51-годишната актриса присъства на премиерата на деветнадесетия сезон на предаването „Америка търси талант“, в което играе ролята на съдия. Събитието се проведе в Калифорния, а Вергара за пореден път доказа, че възрастта няма значение и човек може да изглежда добре по всяко време, стига да има самоувереност и да харесва тялото си такова, каквото е. 

София Вергара

Снимка: Getty Images

София стъпи на червения килим в черен крокодилски корсет от Laura Basci. Дизайнът без презрамки имаше вертикални прозрачни панели, които подчертаваха извивките на актрисата. Телевизионната личност съчета корсета с множество златни гривни и масивни обеци. Тя завърши визията с шикозен панталон с широки крачоли и чифт слънчеви очила

Въпреки че Вергара разполага с множество впечатляващи дрехи, този крокодилски корсет се оказва един от любимите ѝ. Тя го е показвала преди това в социалните мрежи, носейки го на различни публикации в Instagram, с които показва как вървят снимките на поредния сезон на „Америка търси талант“. 

В една от публикациите бе включено видео от зад кулисите, на което София и колежката ѝ Хайди Клум се снимат пред големия светещ надпис AGT. Забавният клип показва как 50-годишната моделка от 90-те се опитва да научи актрисата как да позира правилно пред камерата, след като ѝ казва, че изглежда като Гризелда Бланко. Името не е случайно избрано, тъй като Вергара влиза именно в ролята на кокаиновата кралица в сериала Griselda, който се излъчва по Netflix.

Точно както София, Хайди Клум също впечатли на червения килим преди премиерата на новия сезон на „Америка търси талант“. Тя се облече в емералдовозелена рокля с халтер деколте, която допълни с множество бижута и бляскави токчета

Мъжката част от журито – Хауи Мандел и Саймън Коуел – остави светлината на прожекторите да падне върху дамите, залагайки на по-ежедневни тоалети. Мандел облече черно дънково яке и черна тениска, добавяйки малко цвят с червената си федора.

Хайди Клум

Снимка: Getty Images

От своя страна, Коуел, който е и продуцент на шоуто, носеше черни дънки и сива тениска, които комбинира с емблематичните си слънчеви очила. 

София Вергара разкри истинската причина за развода си с Джо Манганиело

София Вергара: Знам, че големите гърди и тялото ми ми отвориха вратите на Холивуд

София Вергара уверена на фона на развода си: Всичко ще бъде наред

Водещият Тери Крюз беше малко по-елегантен, пристигайки в Калифорния с черен костюм със сребърни акценти и зелена кърпичка. 

Саймън Коуел

Саймън Коуел. Снимка: Getty Images

И докато феновете трябва да изчакат до 28 май, когато ще се излъчи първият епизод от „Америка търси талант“, по-рано през месеца Коуел разкри малко детайли от тазгодишния сезон. Той сподели, че само в първите два дни от кастингите журито е използвало златния бутон повече, отколкото през всичките други сезони досега. По думите му, това трябва да е добър знак, че предаването ще бъде изпълнено с таланти, които ще се борят за голямата награда. 

Тери Крюз

Тери Крюз. Снимка: Getty Images

Когато Вергара се присъедини към съдийската комисия в сезон 15, тя каза пред Extra, че се вълнува да бъде част от шоуто, защото това е нещо съвсем различно от ролята ѝ в „Модерно семейство“. 

„Сметнах го за перфектната възможност да направя нещо различно след 10 години в този фантастичен сериал. Не мислех, че ще получа подобна оферта, но е хубаво да разнообразявам нещата“, каза актрисата. 

Хауи Мендел

Хауи Мандел. Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари