IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм най-накрая спря да брои калориите

30 май 2024 14 30

50-годишната звезда твърди, че вече не я интересува какво мислят хората за външния ѝ вид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм най-накрая е спряла да брои калориите. 50-годишната звезда казва, че „вече не я интересува какво мислят хората за външния ѝ вид“ и обича да си позволява вино въпреки „дисциплинираната ѝ диета“.

Бившата певица от Spice Girls, превърнала се в моден дизайнер, може да бъде видяна да показва самоуверено тялото си на корицата на списание Grazia, на която майката на четири деца изглежда невероятно. За кадъра тя носи черен дантелен сутиен под черно разтворено сако и панталони в същия цвят.

Но тя признава в придружаващото интервю, че несигурността по отношение на тялото ѝ веднъж я е спряла да „гледа децата си да играят на плажа“.

Тя казва пред изданието: „Никога не искам да изглеждам така, сякаш се оплаквам, но е имало моменти в миналото, когато не съм се чувствала достатъчно уверена, за да седя на плажа и да гледам как децата ми играят.“

Виктория преди това е признавала, че никога не яде храна, приготвена в олио, масло или сосове, и че не яде червено месо или млечни продукти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Но днес съпругата на Дейвид Бекъм е стигнала до извода, че животът е твърде кратък за да го прекара в броене на калории.

Тя казва пред изданието: „Ето как изглеждам днес. Аз съм много дисциплинирана по отношение на начина, по който се храня, по който тренирам и по който работя. Просто съм такава.“

Тя добавя: „Но аз обичам да пия вино и не съм от тези, които смятат калориите в чаша вино. Както и да е. Животът е твърде кратък. Нека си прекараме приятно.“

По-рано съпругът на Виктория, Дейвид, разкри, че жена му яде едно и също ястие от 25 години – риба на скара и зеленчуци на пара.

И докато спортистът обича да експериментира в кухнята и да опитва голямо разнообразие от храни, той се оплака, че Виктория с нейния фанатичен подход към храната, рядко се отклонява от своето меню.

Футболистът разкри, че певицата от Spice Girls само веднъж е опитвала повече храни – докато е била бременна с дъщеря им Харпър.

Обсъждайки много специфичните хранителни навици на Виктория в подкаста River Cafe Table 4, Дейвид обясни: „Ставам доста емоционален относно храната и виното, когато ям нещо страхотно, искам всички да го опитат“.

„За съжаление съм женен за жена, която яде едно и също нещо през последните 25 години. Откакто я познавам, тя яде само риба на скара, зеленчуци на пара, много рядко ще се отклони от това. Единственият път, когато тя вероятно някога е споделяла нещо, което е било в чинията ми, всъщност беше, когато беше бременна с Харпър и това беше най-удивителното нещо. Това е една от любимите ми вечери“, спомни си Бекъм.

Виктория също е признала, че нейната любима храна е парче пълнозърнест препечен хляб със сол, а че на рождените си дни яде само плодова торта.

Дейвид е споделял още, че помага на жена си да си приготвя „зелен сок“, състоящ се от „броколи, спанак, краставица, целина, ябълка, джинджифил, лимон и лайм“.

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари