IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ленени панталони – задължителни за летния гардероб

14 юни 2024 12 30

Ето и как да ги включите в ежедневието си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпреки че нестандартните артикули, привличащи вниманието на околните, винаги имат място в модния цикъл, в момента живеем във време, в което изисканите основни дрехи са също толкова модерни. Летните класики на вашите любими влиятелни личности и знаменитости са напът да бъдат изключително популярни, като ленените панталони попадат във върха на тази класация.

Ленените панталони са основен летен продукт с причина – тяхната ефирност дава така необходимата почивка от денима през по-топлите месеци, а гъвкавостта им означава, че могат да се носят навсякъде и по всяко време. И макар да изглеждат като нещо базово, те придават усещането на изискан и спретнат тоалет. 

Искате да разберете с какво може да носите ленените панталони? Ние имаме няколко предложения за вас.

Как да включите ленените панталони в лятното си ежедневие

С обемни сандали

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Лятното обличане се базира на простотата и лекотата, а тази комбинация съчетава в себе си най-доброто от двата свята. Облечете любимия си черен потник, бели ленени панталони и масивни сандали за визия, която е безпроблемно елегантна за всеки повод – от изпълнение на ежедневни задачи до брънч с приятели.

С подходяща жилетка

Перфектното включване на жилетката в летния ви гардероб се крие в съчетаването ѝ с подходящ чифт ленени панталони. Комбинацията придава непретенциозен ефект на костюм с панталон, който си заслужава да бъде съчетан с любимите ви сандали с каишки, за да излезете на разходка из града. Хубавата новина е, че това облекло е също толкова красиво и с подходящ чифт ленени шорти.

С цветна риза

Търсите идеалното облекло за лятна вечеря? Ленените панталони с изрязан топ и цветна риза са вашият отговор. Ще се съчетаят идеално с вашия летен тен и студена чаша розе. Може да изберете какъвто искате ярък нюанс, но нашият съвет е да заложите на розовото или кобалтовосиньо.

С боди

Черните ленени панталони са тайното оръжие за изключително изискан летен тоалет. За перфектната визия за вечерна среща, съчетайте вашите с боди с едно рамо за безпроблемен и секси вид. Оставете бодито да заеме централно място в картинката, като вдигнете косата си нагоре и не носите аксесоари.

С топ без презрамки

Не знаехте, че имате нужда от раирани ленени панталони в гардероба си? Е, вече го знаете. За ежедневна визия от лен, съчетайте ги с топ без презрамки или вталена тениска и любимите ви сандали или маратонки.

С бяла блуза

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aïda BADJI (@aidabadji_)

Обожаваме летните комплекти, а комбинацията от ленени панталони с широки крачоли и блуза с обемни ръкави е това, от което всеки се нуждае. Дуото е удобно и ласкателно, но в същото време достатъчно леко, за да ви съпроводи през 40-градусовите жеги, когато е необходимо.

С плетен топ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@thesunkissedblasian)

Ако все още не сте инвестирали в плетиво на една кука, това е вашият знак да поправите грешката си. В комбинация с аксесоари от ратан или слама, това ще придаде на ленените ви панталони допълнителна текстура, която е идеална за сезона. Не сте сигурни кои обувки да носите? Любимите ви сандали на ток са идеален завършек.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари