IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво не ви казват при търсене на сватбена рокля?

4 май 2016 07 00

Няколко съвета от опит

Снимка: Badgley Mischka

Снимка: Badgley Mischka

Сватбеният ден, като едно от най-значимите събития в живота на една жена, изисква много внимание за организация.

Приоритетното подреждане на задачите в графика е водено от мисия номер едно – намирането на перфектната сватбена рокля.

В крайна сметка, един път (надяваме се) се женим и това не е моментът, в който трябва да съжаляваме за избора си на каквото и да е.

Уви, не е лесно да се доверим на съветите на продавач-консултантите, защото в крайна сметка, водещ мотив при тях е да осъществят продажба.

По тази причина, от опит споделяме нещата, които никой не ви казва при търсене на сватбена рокля и няколко идеи за това, как да се справим безпроблемно със задачата.

1. Направете проучване, но бъдете широко скроени

Да бъдете подготвени е едно нещо, но да се омъжите в рокля, която не сте виждали или пробвали е съвсем друго. Когато гледате в онлайн магазини, по-скоро си съставете собствен списък с критерии, които да търсите... на живо. Подгответе се с дизайнерски модели и проверете какво можете да очаквате за бюджета, който имате. Съвсем в началото на търсенето, позволете си да експериментирате, защото никога не знаете кое ще се окаже добра идея.

2. Не се борете с формите на тялото

Както всички жени и ние често сме се вдъхновявали от някои от най-красивите жени в света. Няма как да пренебрегнем Анджелина Джоли на сватбения ѝ ден и е разбираемо желанието да приличаме на нея. Уви, не всички сме знаменитата холивудска звезда и рядко се случва да имаме подобни гени или фигура. По тази причина, съобразете роклята по себе си, а не обратното.

Снимка: Badgley Mischka

3. Останете верни на стила си

Една от гаранциите за перфектен сватбен ден е да се чувствате добре. По тази причина, останете верни на себе си. Никой продавач не може да знае какво ще ви бъде комфортно, нито може да отгатне какво ви харесва. Затова, доверете се на вътрешното си „Аз“ и изберете нещо, което ви стои добре и ви кара да се чувствате по същия начин. Оставете експериментите за други поводи.

4. Сълзите са позволени, но не задължителни

Всички сме гледали филмите, в които бъдещите булки виждат роклята на мечтите си, започват да плачат от щастие и всички живеят щастливо след това. За изненада и за щастие, това никак не е задължително. Ако не се разплачете, не се притеснявайте, че това е знак за грешен избор. Защото не е. По-важното е да сте били щастливи при предложението за брак и да се радвате при изричането на заветното „Да“.

5. Можете да търсите до безкрай, но недейте

Модната индустрия постоянно излиза с нови и нови предложения, които са от красиви по-красиви. Този процес обаче, е безкраен. Разгледайте всички варианти за силуети на сватбени рокли, изберете един от тях и приключете. Модернизациите могат да ви се струват коренно различни, но дори и ориентирането само по основата е повече от достатъчно, за да спестите време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

nagninodale ( преди 7 години )
will not regret!will not regret!michael Kors Online Salewill not regret!will not regret!michael Kors Online Salemichael kors outlet storemichael kors handbags clearance regret! blog regret! About timberland-cheapboots.com blog
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар