IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис Тамара имала само една корекция – на бюста

27 ноември 2017 08 15

„Много се радвам на короната“, заяви Мис България

Снимка: Хайлайф

Снимка: Хайлайф

Мис България Тамара Георгиева била запленена още от дете от конкурсите за красота и с трепет наблюдавала красавиците, които дефилирали. Днес е щастлива, че вече е една от тях.
„Мисля, че се представих достойно, както и другите момичета. Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии“, убедена е Тамара.

В залата я подкрепил и нейното гадже, с когото са заедно от три години.

По време на финала тя е доста болна и едва се държи. Събрала сили за първия и втория кръг, но за тура с официалните рокли вече се чувствала много зле. Чудела се дори дали ще успее да издържи до края.

В първия момент, чувайки, че представителката на София печели първото място, изобщо не може да реагира. Осъзнава какво се случва, когато казват името ѝ и тръгва напред по подиума, за да получи лентата си.

„Голямо вълнение и много хубави емоции, това ще остане незабравим момент в моя живот и много се радвам на короната“, казва тя пред „24 часа“.

Това съвсем не е първото отличие за 24-годишната Тамара. В трети клас получава първото си признание, но тогава то е за таланта ѝ да рисува. Била избрана сред най-талантливите деца от цяла България да участва в конкурс, провеждащ се в парламента. Прочели им приказна история и всяко от хлапетата трябвало да я пресъздаде върху лист хартия. Избрали трите най-добри рисунки и тази на Тамара била сред тях.

Тя поддържа фигура със спорт и танци. Учейки от първи до дванайсети клас в Италианския лицей в София, тя посещава бални и народни танци, плува поне веднъж седмично. По-късно се занимава с йога и бокс, а сега четири пъти в седмицата е във фитнес залата. Не пази диети, но се стреми да се храни здравословно.

Противно на хейтърските твърдения, Мис България настоява, че няма корекции по лицето си.
Единствената корекция, която е правила по себе си е тази на бюста. На 22 години си сложила силикон.

„Не го направих, за да показвам гърдите си или за да търся внимание. Уголемих бюста си заради самата себе си. Така се чувствам по-добре“, разказва Тамара.

Новият приз ѝ донесе както много поздравления, така и хейтърски изказвания. За да се съхрани, тя избягва да чете писанията.

„Всичко това не успява да стигне до сърцето ми. Не се чувствам приятно, но в крайна сметка всеки има право на своето мнение“, обяснява тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

VitbaL ( преди 4 години )
user ( преди 6 години )
Щом има силиконови цици не може да е МИС.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар