IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновен от филм: Уил Смит с модна линия

3 октомври 2019 12 50

Колекцията ще представя тоалети като тези, носени в сериала „Принцът от Бел-Еър“

Уил Смит продължава да разгръща таланта си в модната индустрия. След като участва в кампанията „Гениите са родени луди“ на Moncler и се присъедини към Onitsuka Tiger като мениджър по социалните проекти, актьорът реши да създаде собствена модна линия.

Колекцията ще представя тоалети като тези, носени в сериала „Принцът от Бел-Еър“, който дебютира по телевизията през 1990 година. Шоуто продължи 6 години и представи Уил Смит на аудиторията, която веднага се влюби в него. Историята разказва за Уил Смит, който е измислена версия на истинския персонаж, който е от Западна Филаделфия, но трябва да се премести при богатите си леля и чичо, след като е участвал в сбиване в родния си град.

Уил

Снимка: Reuters

Тогава, Смит се сблъсква с богатите деца, чиито стил на обличане и говорене е съвсем различен от неговия. Това поражда комични ситуации, които забавляват публиката в продължение на 148 епизода. Точно стилът на обличане е това, което вдъхновява Уил Смит в днешни времена и той решава да направи модна линия, предлагаща продукти като тези в сериала.

Дрехите ще бъдат за всеки пол, а една от най-интересните е якето с две лица, което носи символа на училището на Уил в родния му град. Други артикули са панталони и тениски, които ще ви върнат обратно в 1990 г. 

Освен това, ще имате възможност да се сдобиете с аксесоари като кейсове за телефони, шапки и чорапи, отново вдъхновени от сериала. Всеки продукт е лимитиран и ще може да бъде закупен на цена между 6 и 200 долара. 

Уил Смит и Джейда – откровени за трудните моменти от брака им

Уил Смит с екстремен скок за рождения ден

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари