fallback

3 идеи за маникюр с цветя, които да пробвате

21 April 2020 17:30

Идеален за пролетта

Въпреки промяната във времето, пролетта вече е тук и ни носи свеж полъх. Дори и да си стоим повече вкъщи заради коронавируса, нищо не ни пречи да повдигнем своето настроение, като си лакираме по-цветно ноктите.

Така нареченият 3D маникюр или ноктите с истински цветя, бяха тотален хит през 2017 г. Тогава много маникюристи използваха сухи цветя, като плочките изглеждаха като дребни хербарии. Този модел е актуален и днес, но бива изместен от множеството реалистични рисунки и лепенки на пъстри цветя.

Независимо дали харесвате минималистичния стил или по-нестандартните съчетания, може да пробвате да си направите маникюр у дома, като използвате флоралните мотиви.

Ето няколко идеи с флорални мотиви, които ви предлагаме:

1. Френски маникюр с цветя

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @y_natal_ на Апр 20, 2020 в 9:27 PDT

Както неведнъж сме казвали, тази година френският маникюр се завръща, но той ще бъде много по-различен от този, който сме свикнали да виждаме. Заменете бялата линия с лента с цветя. Тя ще отива на нокти, лакирани с безцветен лак или по-нежни розово-пастелни тонове. 

Може да разчупите маникюра, като лакирате една част от ноктите в розово-лилавата гама. 

2. Маникюр с истински рози 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Alicia Torello (@aliciatnails) на Апр 21, 2017 в 9:16 PDT

Ще получите истинско произведение на изкуството, ако поставите само основа от безцветен лак, а отгоре залепите специални ваденки, които наподобяват истински рози в различни цветове. 

В магазините за козметика се продават подобни декорации, които носят със себе си винтидж стила и ще ви улеснят при маникюра в домашни условия. 

3. Маникюр с абстрактни цветя 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Alicia Torello (@aliciatnails) на Юни 7, 2017 в 12:07 PDT

Той прилича на картина на изкуството. Цветята са по-безформени, нарисувани на тъмен фон. За целта трябва да поставите черна основа върху ноктите. След като изсъхне, с помощта на специален инструмент, да оформите петънца от 2-3 различни цвята – например бяло, розово, оранжево, синьо... Накрая просто „запечатайте“ с безцветен лак. 

Ето и още идеи за маникюр, които да изпробвате по време на изолация: 

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
идеи за маникюр маникюр с цветя нокти с истински цветя идеи за пролетен маникюр
0 коментара
fallback