IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота по време на изолация: Никол Шерцингер с домашни маски

14 май 2020 16 30

Певицата показа снимки от рутинната си грижа

БГНЕС

„Истинският маскиран певец“. Това написа шеговито Никол Шерцингер в Instagram и попита феновете си дали са готови за полуфиналите на музикалния формат, в който тя е част от журито.

На кадъра певицата дава целувка към камерата, а лицето си е намазала с маска.

Изолирана в дома си в Лос Анджелис заедно с гаджето ѝ Том Евън, Никол все по-често споделя как се грижи за себе си.

Облечена в секси спортно облекло, разкриващо част от бюста ѝ, певицата от „Pussycat Dolls“ явно е решила да си направи домашна маска за лице.

„В момента съм обсебена от маски“, сподели 41-годишната звезда в своята история в социалната мрежа. Тя посочи, че преди си правела сама маски за лице от време на време и никога не е вярвала, че ще се запали по тях заради карантината. 

Докато чака маската да подейства, Шерцингер не спира да работи. Това доказва следващата ѝ снимка, на която тя е седнала пред своя лаптоп. 

Бившата на Григор Димитров не разкрива съставките на маската си, но в свои интервюта разказва, че предпочита натурални средства. 

„Любимият ми продукт за кожата е непреработеното кокосово масло. Моята леля го отглежда в задния си двор в Хавай и винаги ми праща по бурканче. То има антибактериални свойства и хидратира в дълбочина“. 

Певицата разкрива, че често маже лицето си с кокосово масло, използва го и за хидратиране и подхранване на кожата по тялото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари