IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр с дъга – трендът на лято 2020

2 юни 2020 08 50

Време е за нещо цветно

Снимка: iStock

След като заменихме дебелите дрехи в гардероба с нещо доста по-лекичко и прохладно, започнахме да носим слънцезащитния крем в чантата си, то сега е време да помислим и за смяна на маникюра си, за да сме напълно готови за лятото. Доста от козметичните салони вече отвориха врати и можем да се възползваме от техните услуги.

Разбира се, някои от нас предпочитат да направят маникюра си у дома, което хем спестява пари, хем се превръща в успокояваща терапия. Каквото и да предпочетете обаче трябва да сте наясно каква ще е модата през следващите три месеца. А това е френски маникюр с дъга

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Вместо да рисувате върховете на ноктите си в чисто бяло, този маникюр се отличава с цветни нюанси. Освен че е доста лесен, красотата на френския маникюр с дъга е, че може да се съчетава с абсолютно всичко. Следвайте класическата цветова схема или създайте омбре ефект с пет нюанса от един и същи цвят – изборът е само ваш. А когато погледнете към ръцете си, винаги ще се усмихвате на цветовата гама, която виждате.

„Гледайки френския маникюр с дъга, настроението ми веднага се вдига“, казва Сара Тутъл пред „InStyle“. Тя добавя, че френският маникюр е популярен през цялата година, но поставянето на дъга върху ноктите носи усещане на свежест и забавление. 

За да създадете този цветен дизайн, трябва да следвате процедурата както при всеки друг маникюр. Оформете ноктите си с пила, премахнете мъртвата кожа и ги почистете с лакочистител, за да ги подготвите за лакиране. Що се отнася до самия френски маникюр, няма да ви трябват някои скъпи инструменти.

маникюр, лакиране

Снимка: Pixabay

Вместо това може да използвате вградената четка за лак, за да си нарисувате върха на ноктите. Не се притеснявайте, ако се нацапате, след това ще можете да почистите пръста си. Повторете тази стъпка на всичките си пет нокътя по два пъти, за да подобрите визията на цветовете. Последното нещо, което трябва да направите, е да нанесете заздравител за нокти, за да предотвратите счупване или олющване.

Сега, когато знаете как да направите истинска картина върху ноктите си, най-вероятно ще ви трябва и малко вдъхновение, за да създадете и собствения си дизайн. Затова ви предлагаме няколко различни френски маникюра с дъга. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Ladnier (@laurenladnier) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Иванка ( преди 3 години )
Този тип маникюр е стар.От години се прави. Освен това ноктите изглеждат ужасно с него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар