IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качествената козметика за солариум е най-добрият приятел на кожата

22 юли 2020 10 30

Как да се сдобием с тен и да предпазим кожата?

Снимка: Istockphoto

Козметичната индустрия се развива с изключително бързи темпове. Доскоро, за да придобием възхитителен тен, ни се налагаше да прекарваме дълги часове на плажа и кожата ни често страдаше от това.

За щастие, днес пазарът е пълен с висококачествени професионални продукти за красив и здравословен тен. Солариумът и съвременната козметика Ви позволяват бързо да се сдобиете с така мечтания шоколадов загар.

Избор на добра козметика за солариум

На първо място е необходимо да се определи видът на кожата. Степента на защита на козметиката за солариум зависи от това какъв тип кожа имате. Ако не можете да го определите сами, тогава се консултирайте с козметик, който ще определи Вашия тип.

Общоприето е мнението, че действието на соларна козметика е единствено да подобрят и ускорят тена. Също основна функция на козметиката за солариум е да защити кожата по време на процедурите и да я предпази от изсушаване.

Бъдете внимателни, когато избирате козметични продукти за солариум! Те трябва да са с доказано качество и да съдържат натурални съставки, които да предпазят кожата от вредните UV лъчи. Може да опитате примерно козметика за солариум Megatan

Лосион за употреба преди солариум

Избирайте само качествени кремове, олио и лосиони за солариум. Правилната козметика за солариум ще Ви помогне да постигнете перфектен и здравословен тен, докато кожата Ви е хидратирана и защитена. Най-добрият лосион за солариум е този, който съдържа натурални съставки, като витамин Е, кокосово, какаово, арганово, бадемово и други биомасла. Те имат благоприятно въздействие върху кожата и страхотен бронзиращ ефект. С подходящ лосион за солариум тенът Ви ще бъде красив, здравословен и ще издържи по-дълго време. Не е ли страхотно?
Лосионите за солариум с бронзанти трябва да съдържат натурални автобронзанти, които да подчертаят тена Ви и да подпомагат неговото задържане.

Освен козметика за солариум, качествената слънцезащитна козметика е също толкова важна, когато се излагаме на вредни ултравиолетови лъчи.

Как да изберем слънцезащитен крем?

Дългосрочното излагане на слънчева светлина не само ни помага да придобием красив тен, но в същото време може да изсуши кожата ни. Ако не я защитим, тя ще изглежда по-стара и ще остане дехидратирана. Именно затова е силно препоръчителна употребата на слънцезащитен крем за плаж, който да предпазва кожата Ви от вредните ултравиолетови лъчи. Използвайки качествена козметика със слънцезащитен фактор, ще си осигурите хидратация и ще се радвате на красив и здравословен тен.

Избирайте слънцезащитен крем на утвърдени марки, който ще подхрани и овлажни кожата. Тя ще изглежда мека и красива по всяко време на годината. От голямо значение са съставките на слънцезащитния крем, който ползвате. Те трябва да са натурални и да имат благоприятен ефект върху кожата.

Не забравяйте да използвате качествени слънцезащитни лосиони както преди, така и след излагане на слънце!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари