IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е Biden Beauty и има ли нещо общо с Джо Байдън?

17 октомври 2020 16 30

Новата козметична марка ще дари 100% от печалбите си за президентската кампания на опонента на Тръмп

Снимка: БГНЕС

Точно когато си мислехме, че 2020 година не може да ни изненада с още нещо, на пазара се появи марката „Biden Beauty“. Тя не е пряко свързана с Джо Байдън, но кандидатът за Белия дом и колежката му Камала Харис многократно са изразявали своята подкрепа към продуктите. Фигурата зад марката остава мистерия, но целта е ясна – победа на Тръмп.

И докато човекът зад „Biden Beauty“ работи зад кулисите, посланието му е повече от разбираемо – Разкраси лицето си. Победи Тръмп. На пазара вече е пусната гъба за грим, която е оцветена в синьо – цветът на предизборната кампания на Байдън, която се продава за 20,20 долара. Освен това колекцията включва суитшърти, чанти, копчета и значки, които са покрити с името на опонента на Доналд Тръмп и с надписа „Америка е красива“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIDEN ? Beauty (@bidenbeauty) on

Според говорител на марката, всички печалби ще бъдат дарени за кампанията на Джо Байдън и Камала Харис. „Красотата винаги е била по своята същност политическа“, казват от компанията. Добавят, че от хиляди години хората са избирали разкрасяването като акт на непокорство. От марката споделят, че красотата има способността да обединява и целта на „Biden Beauty“ е да бъде представител на всички. 

Марката вече има и официален профил в социалните мрежи, където споделя интересни надписи. Сред тях са „Най-мекото лице на Америка е и нейното най-силно“ и „Нека да премахнем оранжевото, както само красотата може – със синя гъбичка за грим“. Доналд Тръмп многократно е подиграван заради тена на кожата си, като някои от противниците му казват, че лицето му е оранжево. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIDEN ? Beauty (@bidenbeauty) on

Очаква се създателят на марката „Biden Beauty“ да разкрие самоличността си по някое време, за да поеме отговорност за всичко направено досега. Дотогава обаче феновете ще трябва да се задоволят само с продуктите и интересните лозунги. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIDEN ? Beauty (@bidenbeauty) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари