IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 звезди споделят своите антиейдж тайни

15 декември 2020 12 30

Пенелопе Крус, Хали Бери, Дженифър Анистън и други

Снимка: БГНЕС

Фонтанът на младостта може и да не съществува, но това няма да ни попречи да преследваме мечтата за намиране на лек срещу старостта. Достигайки до определена възраст, всеки от нас започва да опитва различни методи, за да се справи с увисналата кожа, бръчките и кръговете под очите. Залагаме на изпитани рецепти от бабите, а понякога се обръщаме и към известните личности за малко вдъхновение.

Докато някои от звездите остават потайни относно грижата за кожата и леченията, които превръщат визията им в нещо невероятно, то има други, които с радост споделят тайните си против стареене. Те не се притесняват да признаят, че отделят специално внимание на себе си, за да се поздравят с перфектния резултат.

Ето какво споделят дами като Пенелопе Крус, Дженифър Анистън, Хали Бери и много други.

1. Пенелопе Крус – повече сън и здравословно хранене

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

Според Круз, най-добрият съвет за красота, който някога е получавала, идва от нейната майка. „Винаги е казвала да се храним здравословно и да почиваме солидно. Спомням си, че звучеше като радио, което постоянно ни напомняше да ядем зеленчуци и да спим“, казва актрисата пред InStyle. Добавя, че преди това говорене я е дразнело, но постепенно е разбрала, че думите на майка ѝ са съществено важни за добрата визия.

2. Дженифър Анистън – козметични процедури и слънцезащита

Дженифър Анистън

Снимка: БГНЕС

Причината Анистън да не е остаряла и ден от времето си като Рейчъл Грийн? Здравословна смес от микротокови процедури за лице, които тя нарича „малка тренировка“, съчетани с лазерни процедури. „Това е страхотно освежаване за лицето и има много малко негативни страни“, казва тя пред InStyle. Освен това актрисата използва и задължителния слънцезащитен крем, когато излиза от вкъщи.

3. Хали Бери – розова вода

Хали Бери

Снимка: БГНЕС

За Хари Бери колкото по-свежа е визията, толкова по-добре. Според нея, няма значение на каква възраст сте, лицето ви винаги изглежда по-добре, когато е по-овлажнено и не съдържа толкова много грим. Преди да сложи каквото и да е, актрисата напръсква лицето си с розова вода и я оставя да проникне добре в кожата. Това поддържа грима свеж и кара Бери да се чувства по-млада и жива.

4. Салма Хайек – задължително мие лицето си

Салма Хайек

Снимка: БГНЕС

Формулата на Хайек за перфектна кожа задължава никога да не си лягате с грим. „Никога не съм си лягала преди да си измия лицето. Никога през живота си“, казва тя пред InStyle. Тя посещава банята всяка вечер, независимо дали е болна, уморена или се прибира от щур купон. Може да забрави да свали обувките, роклята и бижутата, но не и грима.

5. Сара Джесика Паркър – овлажнител и балсам за устни

Сара Джесика

Снимка: БГНЕС

Паркър също е привърженик на това винаги да си ляга с чиста кожа. „Нещото, в което най-много се старая, е да измия добре лицето си“, казва актрисата пред InStyle. Освен това винаги носи със себе си овлажнител и балсам за устни.

6. Оливия Уайлд – строга процедура

 Оливия

Снимка: БГНЕС

Актрисата си има любима марка продукти, с които се бори срещу стареенето. Тя започва своя режим с масло за предварително почистване, последвано от хидратиращ продукт. След това залага на тоник с витамин С, който прави кожата по-мека и по-свежа.

7. Джесика Алба – слънцезащита

джесика алба

Снимка: БГНЕС

„Майка ми ме научи винаги да използвам слънцезащитни продукти и да се отнасям към козметиката като към инвестиция“, казва Алба пред InStyle. Добавя, че майка ѝ би си купила по-евтини дрехи, за да може да отдели повече средства за грижа за кожата или за гримове. Често е казвала на актрисата, че лицето е като визитната картичка и трябва много добре да се отнасяме към него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари