IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети: Грим и прическа за Свети Валентин

10 февруари 2021 14 30

Независимо дали отивате на среща, или се събирате с приятелки

Снимка: Pexels

Добре, ще приемем, че сте кликнали върху тази статия, защото Свети Валентин е един от любимите ви празници и вече имате планове как ще прекарате неделната вечер. Независимо дали ще имате романтична среща или събиране с приятелки, най-вероятно искате да изглеждате добре за някоя и друга снимка.

Ако имате половинка, най-вероятно вече сте подготвили романтичната вечеря, перфектния подарък и сте купили любимия си парфюм. Сега всичко, от което се нуждаете, е да изберете перфектната комбинация от прическа и грим за 14 февруари и сте готови за прекрасно изживяване. За щастие, ние свършихме трудната работа и открихме няколко зашеметяващи идеи, от които може свободно да изберете най-подходящата за вас. Тук ще видите идеи за опушен грим, едноцветен пастелно розов външен вид, мек блясък и още много идеи за коса и грим.

Ето и нашите предложения за Свети Валентин

Розова целувка

Това, че е Свети Валентин, не означава, че трябва да бъдете с искрящ грим. Ако минималистичната визия ви допада повече, опитайте прост външен вид с розови сенки. Започнете да нанасяте от основата на миглите си, докато не достигнете до края на окото. След това просто добавете няколко слоя от любимата си спирала, малко неутрален гланц за устни и сте готови.

Опушено око и меки вълни

Когато имате колебания за визията си, носенето на розово червило винаги е добра идея за Свети Валентин. В края на краищата, просто погледнете Лили Райхарт, която комбинира розовите си устни, сив опушен грим и прекрасна прическа за допълнителен блясък.

„Този външен вид беше модерен поглед върху стария холивудски блясък“, казва гримьорката Джена Кристина пред Allure. Розовото червило има сини нюанси, което може да помогне на зъбите ви да изглеждат по-ярки и бели.

За да създадете тази прекрасна визия у дома, очертайте горната линия на миглите си с дебел молив за очи. След това го разнесете леко с пръст или памучен тампон, докато получите ефекта на опушен грим. Опитайте подхранващо червило, за да може устните ви да изглеждат по-привлекателни. По отношение на прическата, просто я изсушете със сешоар и я оставете да падне свободно върху раменете ви.

Блестящи очи

Вярвате или не, този ярък външен вид не е толкова труден за пресъздаване, колкото изглежда. Гримьорът Хунг Ванго започва с кремаво бежов цвят, за да придаде сянка и линия, към която да се придържа. След това използва няколко нюанса на червеното и розовото, за да постигне ефекта на залеза върху клепачите. Преди да започнете работа, се уверете, че имате подръка няколко четки за гримиране, тъй като това ще улесни процеса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Завършете грима с черна линия върху миглите и я разнесете докато се получи ефектът на опушване. След това добавете няколко слоя спирала. За устните можете да изберете неутрален цвят или да последвате примера на Ванго с коралов цвят. Каквото и да решите, заложете на матов ефект.

Елегантен кок и розов монохром

Не искате да губите време за една прическа? Копирайте Селена Гомес и си направете лесен и стилен нисък кок. Не само, че ще ви отнеме по-малко от две минути, но и ще позволи на грима ви наистина да се открои.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

За този едноцветен външен вид всичко, от което се нуждаете, е някаква черна очна линия, прасковен руж и червило в подобен нюанс, за да свържете всичко заедно. Може дори да използвате ружа не само върху бузите, но и върху клепачите си, вместо сенки за очи.

Обърнато котешко око и червени устни

Отегчени сте от обикновените очни линии? Използвайте Свети Валентин като извинение, за да експериментирате с обратното котешко око. То придава по-свеж щрих на иначе познатия стил. Вместо да гримирате горната част на окото, се насочете към долната част на миглите и изтеглете очната линия нагоре и навън, когато стигнете до външната част на окото. След това сложете любимото си червено червило и сте готови за празника.

Текстурни вълни и теракотени устни

Ако не сте почитатели на традиционните цветове на Свети Валентин, може да изберете интересен стил, в който да включите вариация на червените устни. Заложете на матово червило, което да е по-топъл нюанс на червеното, за да внесете разнообразие и страст във всеки един момент.

За да се сдобиете с подобна прическа, използвайте четка за изсушаване и изправяне, за да създадете малки къдрици по краищата, тъй като това ще ви осигури текстурата, която търсите. След това напръскайте косата с лак, за да получите онзи безпроблемен външен вид, който ще си остане такъв през цялата вечер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари