IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана де Армас обяснява защо киснела косата си в бира

20 март 2021 16 30

Актрисата разкрива всичките си тайни за красота

Снимка: Getty

Вгледайте се в сияйното лице на Ана де Армас и ви гарантираме, че трудно ще извърнете поглед. Актрисата бързо се превърна в една от най-красивите жени в Холивуд, като славата ѝ стана още по-голяма, когато започна връзка с колегата си Бен Афлек. Двамата прекараха близо година заедно, но в крайна сметка решиха да поемат по различни пътища.

Раздялата на двете звезди обаче не попречи по никакъв начин на Ана де Армас и тя продължи да доминира в класациите за красота и елегантност, въпреки продължаващата пандемия. Снимките ѝ в социалните мрежи привличат все повече фенове, които са любопитни какви точно са тайните за перфектната визия, които актрисата следва.

Колкото и да не ни се вярва, Армас всъщност не използва много козметични продукти. Особено по време на пандемия, когато не ѝ се налага да излиза често, тя е решила да се фокусира по-скоро върху естествената красота и да купува колкото се може по-малко стоки. Когато не е в гримьорната, за да се подготвя за ролята си на Палома във филма за Джеймс Бонд No Time to Die или пък за тази на Мерилин Монро в предстоящия проект на Netflix Blonde, актрисата не посяга към спиралите или червилото.

Когато е у дома тя предпочита да остави кожата си да диша и да се наслади на времето без тежкия фон дьо тен и основите. Армас единствено си слага червило, когато трябва да излезе до магазина или да се поразходи на чист въздух. Актрисата споделя пред InStyle, че най-накрая има време да обърне внимание на лицето си, като го мие добре, слага му серум, овлажнител и маска.

„Виждам и чувствам разликата в кожата си. Много по-хидратирана и бляскава е. Растейки в Куба, аз постоянно бях на плажа и под жаркото слънце. Тогава не се грижех много добре за кожата си. Сега, когато вече съм по-голяма, знам кои неща са важни и им обръщам повече внимание. Когато снимам филми, нося тежък грим в продължение на месеци. Сега, когато не съм толкова ангажирана, кожата ми е много по-щастлива“, казва Армас пред InStyle.

Тя допълва, че понякога тъгува за светските събития, които бяха отменени заради пандемията. За да се почувства отново като на червения килим, тя слага червено червило преди да изчисти цялата къща. „Липсва ми онази енергия, която се създава около приготовленията за събитие. Обичам стилистите, фризьорите и гримьорите си“, казва актрисата. Разкрива, че когато целият екип се събере на едно място, пускат музика и сипват по чаша шампанско преди да започнат процеса по разкрасяване.

Попитана какво си спомня от детството си в Куба, Армас отговаря, че е киснела косата си в бира, за да привлече към нея слънцето, за да получи естествени и красиви кичури. „Проработи. Дори слагах мед в косата си, защото е овлажняващ, но после беше много трудно да го махна, защото е много лепкав“, добавя звездата.

Съвсем скоро Ана ще влезе в ролята на Мерилин Монро в новия филм на Netflix Blonde. Споделя, че това е било най-прекрасното преживяване в живота ѝ, като е носела няколко различни руси перуки, защото Мерилин променя цвета на косата си от златнорусо до изцяло платинено. „Много обичам красотата на онези времена. Цялата трансформация беше забавна, но беше и голямо предизвикателство, защото се страхувах как ще изиграя ролята“, казва Ана.

Сама си стиска палци да е свършила добра работа и няма търпение хората да гледат филма. „Мерилин е голяма икона. Приех ролята с огромно уважение и любов към нея и мисля, че това се вижда във филма“.

Освен като Мерилин, Армас ще се появи на големия екран и като едно от момичетата на Джеймс Бонд. Тя играе Палома в новия филм No Time to Die, като този персонаж е много различен от Монро. Ана казва пред InStyle, че е имала възможността да създаде човек, който е истински и е черпела вдъхновение от някои от най-смелите си приятелки. „Характерът на Палома е това, което я прави различна. Тя е бойна и забавна и именно затова е незабравима. В нея има много повече от просто красота“, категорична е актрисата.

Очаква се No Time to Die да излезе по кината на 8 октомври 2021 година, а Blonde ще бъде достъпен в Netflix също тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари