IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След русия цвят, Били Айлиш с нова промяна в косата

8 април 2021 16 30

Изпълнителката продължава да изненадва феновете си

Снимка: БГНЕС

След като шокира света с русата си коса и разкри, че е криела цвета под перука в продължение на седмици, Били Айлиш реши за пореден път да промени косата си. Този път изпълнителката не се боядиса в нов нюанс, а реши да смени дължината и формата на прическата.

В нов клип, публикуван в социалните мрежи, Айлиш показва новата си подстрижка, като русата ѝ коса едва стига до раменете, а бретонът ѝ вече не е разделен на две, а подравнен на една страна и се спуска почти до очите. Изпълнителката не казва нищо във видеото, само се приближава до камерата и се отдалечава. Това явно е достатъчно на феновете, тъй като публикацията е харесана повече от 10 млн. души, а коментарите преливат от комплименти и поздравления.

Стига. Това е прекрасно“, „Не мога да повярвам колко добре ти стои“, „Това е. Това е промяната, от която се нуждаех тази година“, е само час от написаното под видеото. В началото на годината Айлиш заяви, че започва нова ера в живота си, като малко по-късно пусна и документалния си филм The World's A Little Blurry. Тя намекна, че ще промени и прическата си, само няколко дни след премиерата.

„Променям себе си след документалния филм. Това ще бъде краят на една ера. Ще започна начисто“, заяви Били пред феновете си. Въпреки че всички сме свикнали да виждаме звездата в зелени цветове, тя всъщност е естествена блондинка. През годините обаче този нюанс беше скрит под много други, включително сиво, виолетово, черно и синьо.

През 2019 година Айлиш говори пред BuzzFeed за трудностите, които изпитва при премахването на дадена боя от косата си. „Казаха ми, че който ме е боядисвал през октомври, е използвал перманентна синя боя и тя няма да се махне“, споделя тя преди 4 години. Добавя, че е стояла с часове в салона, за да махне цвета, но той така и не се миел. Все пак, след няколко терапии, синьото остава в историята, за да даде път на нови експерименти.

За щастие на феновете, Били е решила да се завърне към корените си и да остави косата си малко да почине от постоянните боядисвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари