IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Масло от коноп – любимото средство на Никол Кидман

4 май 2021 13 30

Актрисата споделя какво ѝ липсва от Холивуд

Снимка: Getty

Когато Никол Кидман не е на снимачната площадка и не прави това, което прави най-добре, легендарната актриса обича да поддържа красотата си с минимално количество продукти. Признава, че отделя само пет минути всяка вечер и сутрин на рутинната си грижа за кожата, тъй като иска да прекарва повече време с децата и съпруга си Кийт Ърбан.

Единственото нещо, за което не забравя, е конопеното масло. Кидман наскоро открива любовта си към него и споделя, че е била привлечена от успокояващите и противовъзпалителните му свойства. „Използвам тялото си много и съм на крака, работейки по 14 часа на ден, така че конопеното масло помага на ставите ми, когато става въпрос за облекчаване на възпалението“, казва Никол пред InStyle.

Когато не се грижи за педикюра на мъжа и децата си, актрисата използва масло за лице, с което запазва сияйния си тен непокътнат. От бляскавите персонажи, които е играла в не един или два филма, до невероятните си визии на червения килим, Никол Кидман споделя най-ценните съвети за красота, които е научила през годините.

Мама знае най-добре

Като повечето дами, първото вдъхновение за красота на Кидман е била майка ѝ. Пред InStyle актрисата споделя, че Джанел Кидман е голяма феминистка и иска да изглежда колкото се може по-женствено, като предава това качество и на дъщеря си. От своя страна, Никол се опитва да научи своите момичета на същото и да им покаже, че светът има нужда от дами.

„Казвам им, че трябва да миришат хубаво, да изглеждат добре, да се грижат за кожата, ноктите и краката си. Трябва да го правят сами, защото това е тяхна отговорност“, казва звездата. Според нея, не става въпрос само за лична хигиена, а как се представят пред света. Допълва, че всяка жена трябва да изглежда добре за себе си, защото по този начин ще накарат всеки около нея да я хареса.

„Не е много лесно, когато сме изолирани, но се опитвам да изглеждам добре всяка сутрин. Самата аз се чувствам по-добре, когато си направя прическа и си сложа рокля“, категорична е Кидман.

5-минутна грижа за кожата

Освен че е успешна актриса, Никол Кидман трябва да се грижи за семейството и съпруга си. Затова тя няма много време, което да прекарва пред огледалото и се е научила да се оправя за пет минути. „Трябва да сложа децата си в леглото и да прекарам време с Кийт. Нямам време да стоя с часове и да се оглеждам“, категорична е тя.

Нещото, което не забравя да приложи върху кожата си е маслото от коноп. То ѝ осигурява мекота и блясък, като към конопа в бутилката се добавя арганово, лавандулово и слънчогледово масло. Продуктът хидратира лицето, помага за заличаване на несъвършенствата и осигурява защита от вредните фактори на околната среда.

Освен маслото от коноп, Кидман задължително нанася и слънцезащитен крем върху лицето и ръцете си.

Липсват ѝ червените килими

Вече повече от година в Холивуд не е разпъван червен килим. Пандемията ни накара да гледаме как наградите се раздават по платформата Zoom, а актьорите и актрисите са облечени в красиви рокли и костюми, но седят у дома. Никол Кидман споделя, че тази ситуация никак не ѝ харесва, като вече тъгува по блясъка и партита с колеги.

„В началото бях облекчена, защото можех да нося каквото си искам по време на Zoom среща, но сега искам някой да ми донесе хубава рокля и да видя как другите са се облекли,“, казва тя пред InStyle. Разкрива, че на червения килим се опитва да не бъде твърде екстравагантна, като единственото нещо, което никога не променя е червилото на Giorgio Armani.

Сатен от „Мулен Руж“ е любимата ѝ героиня

Що се отнася до бляскав външен вид, Никол споделя, че никога няма да забрави Сатен от „Мулен Руж“. Тогава често ѝ се налага да носи цилиндрична шапка, корсет с пайети, мрежести чорапогащи и стилети. Именно в този тоалет е трябвало да приготви и вечеря на децата си, които тогава са били доста малки и са я посещавали на снимачната площадка.

Кидман признава, че някой от екипа дори е успял да заснеме този момент и снимката до ден днешен седи в дома ѝ. „Нямам проблем децата ми да ме запомнят по този начин“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари