IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Сиара се превърна в истинска Ариел

13 юни 2021 21 00

Изпълнителката с огненочервено предложение за топлите месеци

Снимка: Getty

Знаем, че Сиара никога не се е притеснявала да експериментира с цветовете, дължината и стила на косата си. През годините тя е залагала на плътен бретон, розов цвят или пък прекрасни плитки, но този път успя да ни изненада с избора си. Преди няколко дни изпълнителката разкри, че е променила за пореден път визията, като този път се подготвя подобаващо за лятото.

Освен че косата на Сиара вече е дълга до кръста, тя е и с променен цвят. От черните нюанси няма и помен, като на тяхно място са се настанили прекрасни червени кичури. Звездата публикува снимка в социалните мрежи, под която написа само думата „Pelirroja“, което означава „червенокоса“ на испански. Облечена в черна блуза с дълбоко деколте и класически дънки, Сиара позира като истински модел, поставяйки едната ръка върху кръста, а брадичката е вдигната високо.

Новата червена визия на звездата е дело на фризьора Сезар Рамирес, който е създал истински двойник на Ариел. Снимката веднага беше прихваната от последователите и приятелите на Сиара, които напълниха коментарите с положителни думи. „Моята кралица“, написа съпругът ѝ Ръсел Уилсън, а Ванеса Брайънт остави няколко емотиконки на огън. Феновете на изпълнителката заявиха, че това е една от най-красивите ѝ прически досега и я молят да остане с червения цвят дълго време.

В края на миналата година Сиара се боядиса в леденосиньо и заяви, че цветът е напълно подходящ за есента и зимата. През юли пък тя посрещна и третото си дете – Уин, което е второ от съпруга ѝ Ръсел. Двамата имат и 3-годишна дъщеря Сиена, а изпълнителката е майка и на 6-годишния Фючър, който се ражда от връзката ѝ с рапъра Фючър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари