IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири месеца след раждането: Елза Хоск се похвали с невероятно тяло

13 юли 2021 10 30

Моделката е готова за своето първо лято като майка

Снимка: БГНЕС

Елза Хоск може и да е посрещнала първата си дъщеря Туулики преди четири месеца, но това не означава, че е забравила за тренировките и диетите. Наскоро моделката показа на феновете си, че е готова за своето горещо лято, хвалейки се със стегнатото си тяло и невероятни форми.

32-годишната моделка избра стегнато цветно бюстие, покрито с жълт, лилав и син флорален принт в стил от 90-те, което се закопчава отпред. То е с повдигащ ефект, което още повече привлече вниманието на публиката и особено на мъжката част. Хоск комбинира дрехата с чифт широки светлосини дънки и малка синя чантичка. Аксесоарите ѝ се състояха от деликатна златна огърлица и златни обеци, които чудесно си пасваха с пуснатата ѝ руса коса и лек грим.

Самата Елза изрази любовта си към бюстието, което е дело на марката Mirror Palais, пишейки в социалните мрежи, че не може да му се насити. В историите си в Instagram пък тя допълни, че е готова за своето първо лято като майка, след като посрещна дъщеря си на 11 февруари заедно с дългогодишния си приятел Том Дали.

В публикация в социалните мрежи Хоск обясни уникалното име на дъщеря си, пишейки че то е комбинация от имената на майка ѝ и баба ѝ. „Най-щастливият момент в живота ми е срещата ми с теб. Най-гордият ми момент е раждането ти“, написа тя малко след появата на Туулики. Майчинството със сигурност се харесва на моделката, която често споделя снимки с малката си наследница.

„Обичам да бъда майка“, написа тя под поредица от кадри, на които се гушка с дъщеря си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари