IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мамче: Елза Хоск кърми на снимачната площадка

6 април 2021 10 50

Мъже я критикуват за кадрите с бебето

БГНЕС

Бихте ли накърмили бебето си на обществено място или предпочитате да го правите у дома/някъде, където няма да ви видят? А ще позволите ли да ви снимат и качат във Facebook? Този въпрос провокира Елза Хоск, която показа снимки как храни детето си. Макар в това да няма нищо странно, защото тя роди наскоро, мнозина я разкритикуваха за кадрите, показани от нея в Instagram.

„Майки, първи ден на снимачната площадка и вижте кой е дошъл“, написа тя, показвайки как храни дъщеря си в колата.

Макар и да кърми настрани от колегите си, Хоск провокира мъжете с разголения си бюст, като след това получила доста писма за това.

„Намирам за интересно количеството писма, които получавам от мъже, които се обиждат, когато публикуваш снимка за кърмене“, написа Елза в своята история в Instagram. Там тя посочи, че кърменето и показването на жена, която храни детето си по този начин, е „най-естественото нещо“.

32-годишната красавица явно смята да съчетава отглеждането на бебето с работата, като отново се снима за различни марки.

Хоск роди момиченцето си в средата на февруари, като определи появата му като „най-щастливия ден“ от живота ѝ. След това тя обяви, че е избрала две имена за бебето – Туулики Джоан.

„Кръстена на две силни жени, майка ми и баба ми, ти дойде на този свят като супер-жена – с юмруче до лицето си“, написа тя, показвайки първата снимка на детето.

Само преди дни моделът Емили Ратайковски сподели снимка в социалните мрежи. Подобно на Хоск, тя не се срамува да покаже как кърми сина си.

По-рано Хилария Болдуин, която се сдоби с дъщеричка чрез сурогатна майка, показа как кърми 6-месечния си син Еду и пеленачето едновременно, с което иска да насърчи жените като нея да не се срамуват от това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари