IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелън Мирън: Носех грим всеки ден по време на изолацията

22 юли 2021 09 00

Актрисата споделя, че не го е правила за съпруга си, а заради самата себе си

Снимка: Getty Images

Наскоро Хелън Мирън направи своето впечатляващо завръщане на червения килим, появявайки се на филмовия фестивал в Кан. След месеци на изолация у дома заедно със съпруга си Тейлър Хакфорд, 75-годишната актриса прикова погледите със своята жълта рокля и диамантени бижута. Гримът ѝ беше перфектно направен, а самата Мирън заяви, че не е забравила за красотата дори по време на пандемията.

„Всеки ден си слагах грим. Не го правех заради Тейлър, защото той никога не забелязва такива неща“, казва Хелън пред списание People. Допълва, че съпругът ѝ понякога ѝ прави комплименти за начина, по който изглежда, но никога не асоциира визията ѝ с поставянето на очна линия или нещо друго. Мирън споделя, че към грима е добавяла и по някоя хубава дреха, която да носи у дома, защото това ѝ доставяло удоволствие. „Имах чувството, че си живея живота както трябва. Беше добро преживяване за мен“.

Хелън Мирън

Снимка: БГНЕС

Хелън стана един от посланиците на марката L'Oreal, когато беше на 69 години. Наскоро тя се завърна на червения килим в Кан, където направи дебюта си през 1973 година за филма O Lucky Man. Актрисата разкри, че се е чувствала невероятно и се е насладила на всяка една минута. „Харесва ми възможността да нося красиви дрехи. Оценявам майсторството на висшата мода. Момиче съм все пак, обичам да се обличам. И накрая съм напълно доволна да съблека всичко и да се завърна към собствения си стил“, откровена е Мирън.

Що се отнася до изживяването отново да бъде пред хиляди светкавици на фотоапарати, актрисата споделя, че е било „невероятно“. Допълва, че за кратко е забравила какво е да си известен, след като прекара година и половина в изолация. Затова в първия момент се е стъписала на червения килим, но след това си е спомнила какво трябва да прави и е започнала да се забавлява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари