IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти трикове: 6 кока, които лесно да направите у дома

3 октомври 2021 21 00

Красива прическа за 15 минути

Снимка: iStock

Опитът да копирате една от прическите, които сте видели в социалните мрежи, е нещо като поръчване на дрехи онлайн – нищо не изглежда като на снимката.

И въпреки че не може да изпратите прическата си обратно за възстановяване на сумата, може да си спестите част от борбата, която имате по време на оформящия процес, като се насочите към по-реалистичен източник на идеи. Тук е мястото, където идват следните прически на знаменитости.

Тези разрошени конски опашки, върхови кокове и свободни френски плитки са достойни за червени килими, но са и достатъчно лесни, че да можете да създадете подобен външен вид, дори ако нямате професионален опит или голям екип, който да се грижи за косата ви.

Ето шест кока, които да си направите сами

1. Тараджи П. Хенсън

Тараджи П.

Снимка: Getty Images

На наградите „Еми“ тази година фризьорът Тим Уолъс създаде един от най-бляскавите кокове върху главата на Тараджи П. Хенсън. Прическата се отличаваше с елегантна основа, а самият кок показваше обемните стегнати къдрици на актрисата.

2. Камила Кабело

През последните месеци видяхме как модата от 2000-та година се завръща с пълна сила. Това важи и за прическите, като една от тенденциите тук е малките кокчета, които се появиха върху главата на Камила Кабело. Те са дело на Димитрис Джанетос, а за да получите подобен външен вид, просто разделете косата си наполовина, оплетете двете части, след което ги завъртете на кок. О, и не забравяйте да пуснете два кичура от двете страни на лицето, с което да рамкирате.

3. Кейт Уинслет

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

„Безвремие“ и „класа“ са двете думи, които описват цялостния стил на Уинслет, но също така са приложими и за нейния нисък кок. Ако търсите прост, но елегантен стил, това е решението за вас. Фризьорът Ренато Кампора използва маша за придаване на леки завъртания и живот на косата, преди да я завие на кок, падащ върху тила. След това той задържа прическата с лак за коса.

4. Клои Бейли

Клои Бейли

Снимка: Getty Images

Певицата уви плитки коса около основата на високата си опашка, за да създаде малко разнообразие в класическата прическа. Хубавото на този стил е, че е подходящ както за права коса, така и за къдрава.

5. Манди Мур

Манди Мур

Снимка: Getty Images

Допълнете опашката си с набор от меко, текстурирано бретонче, както направи Манди Мур. Разрошената коса, създадена от Ашли Стрейчър, придава идеален стил както за награди „Еми“, така и за излизане с приятели.

6. Хейли Бийбър

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Моделката реши да ни покаже какво значи стилна прическа, която можем да носим дори и у дома. Доверявайки се на фризьорката Джен Аткин, Хейли се сдоби с висок кок, от който бяха пуснати два кичура по двете страни на лицето. Красотата на този стил е, че не е направен да изглежда перфектно, което го превръща в един от предпочитаните за всякакви събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Off ( преди 2 години )
Вие сериозно ли? Значи да си извикам една фризьорка в къщи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар