IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2021 - всички говорят за боба на Кортни Кардашян

19 август 2021 12 30

Риалити звездата се раздели с дългата си грива

БГНЕС/IStockphoto

Всички говорят за новата прическа на Кортни Кардашян. Риалити звездата, която дълго време бе с дълга коса, реши да я отреже и се появи с боб, който много й отива. А според коафьори, той ще е един от стиловете, които ще виждаме в косите през есен 2021. 

През уикенда, сестрата на Ким Кардашян изненада последователите си в Instagram, показвайки селфи от своята баня. На него няма и следа от гривата й, която връзваше на опaшка и оформяше на висок небрежен кок. 

Кортни е посетила фризьора на много знаменитости Питър Савич, с който е избрала своя боб в среден размер. 

„Ти си перфектна!“, написа гаджето й Травис Бейкър, с което посочи, че харесва новата й визия. А с него се съгласиха моделите Хейли Бийбър и Уини Харлоу. 

Според специалистите от TZR, в очакване на новия сезон, много известни дами ще скъсят значително косата си, подстригвайки се на боб. 

„Хората са развълнувани да бъдат по-смели и да се забавляват повече с външния си вид. Един лесен начин да направите това е драматичната промяна", коментира пред изданието коафьорът Маги Рос, говорейки за прическите през есента. 

Не е задължително да имате права коса, за да си направите боб. Дори да е леко начупена, с по-дълъг бретон, който е разделен на две, още по-добре, защото както разбрахме по време на карантина, по-небрежните стилове са най-търсени. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари