IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за есен 2021 – пълна промяна за Меган Фокс

14 октомври 2021 08 30

Актрисата замени черния цвят с друг

БГНЕС

Меган Фокс изненада феновете си с драстична промяна на своята визия, която е перфектна за есен 2021. Актрисата показа в Instagram, че е готова да смени изцяло цвета на косата заради роля.

„Ето как изглежда дъщерята на дявола“, написа актрисата, споделяйки, че вече е блондинка.

Фокс позира с новата си прическа, която вече е доста по-светла – в сребристорусо, което има нежни сивкави оттенъци. Според описанието към кадъра ѝ, тя е направена специално за филма Johnny & Clyde, който се очаква да излезе през пролетта на 2022 г.

Сравниха Фокс със сестрите Кардашян

„По дяволите, Кардашянците я стигнаха“, „Тъжен ден за всички брюнетки“, „Чакайте, помислих я за Ким Кардашян, „Модата на Кардашянките“, „О, не, не съсипвай невероятната си коса, моля те!“, пишат последователите под поста на Фокс.

Макар едни да я сравниха с риалити звездата Ким Кардашян, която е известна с това, че често се боядисва в различни цветове (и бе точно с такава коса), други отбелязаха, че нетипичното русо ѝ отива.

„Голямата трансформация на косата на Меган Фокс“, написа от своя страна фризьора Майлс Джефрис, който се грижи за прическите към филма, в който актрисата ще бъде криминален бос.

Не бива да пропускаме факта, че звездата е гадже на Machine Gun Kelly, който също се боядисва и има руса коса, която пасва перфектно на нейната грива със сиви оттенъци.

Не е ясно дали Фокс е ползвала перука или наистина е жертвала черната си грива заради работата си, но според коафьори, ако не харесвате карамелените бои, които ще са хит за есен 2021, може да експериментирате с малко пепел в русото, подобно на нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари