IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кашмиренорусо – сред тенденциите за зимни прически

12 декември 2021 15 00

То ще бъде хит за началото на 2022 година

Кашмиренорусо – сред тенденциите за зимни прически

IStockphoto

Много звезди заложиха на кафявите и червено-оранжеви тонове за своите прически за есента. Но с настъпването на зимата, освен брюнетки, започнаха да се появяват и повече блондинки. Причината е една тенденция, която в момента навлиза в САЩ.

Създадено чрез смесване на хладни и топли руси нюанси, кашмиренорусото носи по-луксозен вид на прическата. Точно като шаловете от плата, който е номер едно за сезона, косата е мека и гладка.

„Този цвят се различава от другите руси по това, че е лек, поради избора на по-хладни и топли тонове. Постига се ръчно и може да е много различно от ефекта, който има например балеаж“, коментира колористът Кристел Барън-Хау. Той е на мнение, че откакто хората излязоха от социална изолация, търсят по-меки занаятчийски цветове. Те са пълна противоположност на така нареченото скандалнорусо, което всички добре познават.

Кашмиренорусите коси не изискват голяма поддръжка и дори като корените израснат малко, стоят добре. Но все пак, дамите, които го изберат, трябва да имат специален балсам за тониране на русото у дома.

Според някои инфлуенсъри, този нюанс в косите ще е номер едно и за началото на новата 2022 г. Все пак, ако вашият основен тон е доста по-тъмен от кестеняв, ще трябва да се консултирате със специалист, за да получите ефекта на кашмира, който търсите.

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари