IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични прически: 4 идеи за всеки повод

30 ноември 2021 12 30

Коледа и Нова година наближават

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Празничните прически невинаги трябва да се състоят от блестящи ленти за коса или цветни фиби и шноли, освен ако изрично не искате точно това. Въпреки че блясъкът може да е неофициалният талисман на празничния сезон, има и други начини да повдигнете празничното си настроение с една красива прическа.

Първата среща с родителите на гаджето, коктейлно парти в офиса или размяна на подаръци с приятелите са само няколко примера за ситуациите, в които можем да попаднем през следващите седмици. С настъпването на декември започваме все по-сериозно да мислим за Коледа и Нова година, като освен с правилните подаръци, трябва да се подготвим и с точния външен вид, прическа и маникюр.

За да ви помогнем да се вдъхновите за предстоящите празници, ви представяме няколко прически, които са подходящи за всеки официален или неофициален повод, на който може да присъствате.

Ето и нашите четири предложения

Небесен аксесоар

София Буш

Снимка: Getty Images

Ако не се чувствате особено празнично тази година, една блестяща шнола за коса, вдъхновена от съзвездие, е надежден начин да влезете в духа на сезона. За лесни къдрици, като тези на София Буш, използвайте преса за коса или маша, започвайки от средата на кичура, за да създадете правилните форми. След това напръскайте с текстуриращ спрей в корените за повече обем.

Висока опашка с блестяща шнола

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Да, вярно е – една от прическите, които тази година е сред водещите сред звездите, вероятно сте я виждали по снимките на майка ви от училище. Стилът е подходящ за всякакви поводи, но със сигурност ще привлече внимание и на фирменото коледно парти. Ако ще използвате горещи инструменти, за да създадете свободни, подскачащи къдрици като на Джиджи Хадид, преди да вържете косата си на висока опашка, използвайте спрей за топлинна защита. А блестящата шнола е лесно средство да превърнете обикновения външен вид в празничен.

Тройна опашка

Серина Уилямс

Снимка: Getty Images

Тристепенната конска опашка на Серина Уилямс гарантирано ще бъде повод за разговор на новогодишното парти, на което присъствате. След като наберете косата си на висока опашка, добавете детайл, като я разделите на три нива с шноли по ваш избор. Златният акцент в прическата на тенисистката е създаден от фризьора Върнън Франсоа, който е използвал мист за коса, за да заключи влагата и да я предпази от накъсване и изтощаване.

Перли в косата

Луси Бойнтън

Снимка: Getty Images

В момента носите прическа тип „боб“ и си мислите, че опциите ви за стил са ограничени? Не се притеснявайте, за вас също имаме празнично предложение. Просто украсете косата си с няколко перли, както направи Луси Бойнтън през 2020 година по време на наградите „Оскар“. Това е лесен начин да се включите в празничното настроение и да не променяте твърде много визията си. Стилистката на Бойнтън – Джени Чо – използва гел, за да накара украшенията да останат на мястото си през цялата вечер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари