IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични прически: Джесика Алба с късо предложение

8 декември 2021 10 30

Промяната за актрисата дойде малко по-рано от новата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чували ли сте поговорката „Нова година, ново Аз“?

С настъпването на новите 12 месеца всеки от нас иска да промени поне един аспект от живота си, независимо дали става дума за професионално издигане, лични успехи или повече пътувания. Една от основните промени, които се правят в началото на новата година, е свързана с външния вид. Точно така, говорим за смяна на прическата, изразяваща се или в скъсяване на косата, или в промяна на нейния цвят.

Оказва се обаче, че някои хора не могат да изчакат до 1 януари и вече са готови със своя променен стил.

Джесика Алба започна празничния сезон с разнообразна визия, която предлага малко повече забавление и красота, които са задължителни по Коледа и Нова година. Въпреки че сме свикнали през зимата да носим по-дълга коса, която да ни топли, късите стилове са по-предпочитани от дамите в последните две години заради ниската поддръжка, която може да се прилага дори и у дома.

40-годишната Алба е отрязала дългите си кичури още миналия месец, но сега се превърна и в новото ни вдъхновение за празнична промяна. Тя използва социалните мрежи, за да покаже няколко снимки на косата си, която е оформена в популярния стил „боб“. Красавицата написа, че вече е готова за нещо ново и няма търпение да използва любимата си очна линия заедно с новата си прическа.

Джесика изглежда в коледно настроение, носейки червена рокля, червило в същия цвят и кръгли обеци. Малко по-късно тя публикува видео, на което показва как се променя лицето ѝ, благодарение на магията на грима. Виновникът за новата прическа на актрисата е Бритни Райън.

Феновете веднага бяха впечатлени от косата на любимката си, поздравявайки Джесика за промяната и отбелязвайки, че прическата много ѝ отива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари